چله عظیم قرن

 

بسم الله الرحمن الرحیم
با توکل به خداوند متعال
و توسل به غیرت قمرالعشیرة ابالفضل العباس علیه السلام
قربة الی الله

 آغاز تبلیغات دو طرح عظیم و سراسری
 + ساعتِ نجات
 + و چله عظیم قرن

 هر کس معتقده نجاتی نیست جز با رسیدن به منجی عالم بشریت، بسم‌الله
از دل و جون مایه بزاریم برا تبلیغ
اگه هر کی به اندازه خودش فقط یه قدم برداره کار براحتی به سرانجام میرسه.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین


 شیعیان گرفتاران و هیچ راه نجاتی نیست جز اینکه
همه باهم و خیلی سریع آماده بشیم برا یه فرج خواهی گسترده

16:05:39 2020-03-29 

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : یک شنبه 10 فروردين 1399
ذوالقرنین کیست؟

 

 

قرآن به داستان ذوالقرنین توجه داشته و همواره این داستان محل بحث و گفت و گوی قرآن پژوهان بوده است. 
اما براستی ذوالقرنین کیست؟ آیا او همان کورش کبیر تاریخ ایران زمین نیست؟ 
سرگذشت عجیب ذوالقرنین در تفاسیر 
آیت الله مکارم شیرازی و جمعی از علمای معزز اسلام در تفسیر این آیات می نویسند: 
در آغاز بحث درباره اصحاب کهف گفتیم که گروهی از قریش به این فکر افتادند که پیامبر اسلام را به اصطلاح آزمایش کنند، پس از مشاوره با یهود مدینه سه مساله طرح کردند: یکی، تاریخچه اصحاب کهف، دیگر مساله روح و سوم سرگذشت ذوالقرنین که پاسخ مساله روح در سوره اسراء آمده، و پاسخ دو سوآل دیگر در همین سوره کهف. 
اکنون نوبت داستان ذوالقرنین است. 
1- نخستین آیه می گوید:« از تو درباره ذوالقرنین سوآل می کنند.» ( ویسئولونک عن ذی القرنین) 
« بگو به زودی گوشه ای از سرگذشت او را برای شما بازگو می کنم» ( قل ساتلوا علیکم منه ذکرا) تعبیر به « ساتلوا» با توجه به این که « سین» معمولا برای آینده نزدیک است، در حالی که در این مورد پیامبر(ص) بلافاصله از ذوالقرنین سخن می گوید، ممکن است برای رعایت ادب در سخن بوده باشد، ادبی که آمیخته به ترک عجله و شتاب زدگی است، ادبی که مفهومش دریافت سخن از خدا و سپس بیان برای مردم است. 
آغاز این آیه نشان می دهد که داستان ذوالقرنین در میان مردم مطرح بوده، منتها اختلافات یا ابهاماتی آن را فرا گرفته بود، به همین دلیل از پیامبر(ص) توضیحات لازم را در این زمینه خواستند. 
2- آیه سپس اضافه می کند« ما در روی زمنی او را تمکین دادیم» ( قدرت و ثبات و نیرو و حکومت بخشیدیم)( انا مکنا له فی الارض). 
« و اسباب هر چیز را در اختیارش نهادیم» ( و آتیناه من کل شی سببا) گرچه بعضی از مفسران خواسته اند مفهوم «سبب» را که در اصل به معنی طنابی است که به وسیله آن از درختان نخل بالا می روند و سپس به هر گونه وسیله اطلاق شده ـ در مفهوم خاصی محدود کنند، ولی پیدا است که آیه کاملا مطلق است و مفهوم وسیعی دارد و نشان می دهد که خداوند اسباب وصول به هر چیزی را در اختیار ذوالقرنین گذارده بود: عقل و درایت کافی، مدیریت صحیح، قدرت و قوت، لشکر و نیروی انسانی و امکانات مادی، خلاصه آن چه از وسائل معنوی و مادی برای پیشرفت و رسیدن به هدف ها لازم بود و در اختیار او نهادیم. 
3- « و او هم از این وسائل استفاده کرد» ( فاتبع سببا) 
4- « تا به غروبگاه آفتاب رسید» ( حتی اذا بلغ مغرب الشمس). 
5-« در آن جا احساس کرد که خورشید در چشمه یا دریای تیره و گل آلودی فرو می رود»( وجدها تغرب فی عین حمئه) 
6-« و در آنجا گروهی از انسان ها را یافت»( که مجموعه ای از انسان های نیک و بد بودند) ( و وجد عندها قوما). 
7-« به ذوالقرنین گفتیم: آیا می خواهی آنها را مجازات کنی و یا طریقه نیکویی را در میان آنها انتخاب نمایی» ( قلنا یا ذوالقرنین اما ان تعذب و اما ان تتخذ فیها حسنا) 
بعضی از مفسران از تعبیر «قلنا» ( ما به ذوالقرنین گفتیم) می خواهند نبوت او را استفاده کنند، ولی این احتمالی نیز وجود دارد که منظور از این جمله الهام قلبی باشد که در مورد غیر پیامبران نیز وجود داشته، اما نمی توان انکار کرد که این تعبیر بیشتر نبوت را در نظر انسان مجسم می کند. 
8- ذوالقرنین« گفت اما کسانی که ستم کرده اند، آنها را مجازات خواهیم کرد.» ( قال اما من ظلم فسوف نعذبه). 
9- « سپس به سوی پروردگارش باز می گردد و خداوند او را عذاب شدیدی خواهد نمود» ( ثم یرد الی ربه فیعذبه عذابا نکرا.) 
این ظالمان و ستمگران، هم مجازات این دنیا را می چشند و هم عذاب آخرت را . . . 
10-« و همچنان به راه خود ادامه داد تا به خاستگاه خورشید رسید.» ( حتی اذا بلغ مطلع الشمس). 
« در آن جا مشاهده کرد که خورشید بر جمعیتی طلوع می کند که جز آفتاب برای آنها پوششی قرار نداده بودیم.»( و جدها تطلع علی قوم لم نجعل لهم من دونها سترا). 
این جمعیت در مرحله ای بسیار پایین از زندگی انسانی بودند، تا آن جا که برهنه زندگی می کردند، و یا پوشش بسیار کمی که بدن آنها را از آفتاب نمی پوشانید، داشتند. 
بعضی از مفسران این احتمال را نیز بعید نداسته اند که آنها خانه و مسکنی نداشتند، تا آنها را از تابش آفتاب بپوشاند. 
احتمال دیگری که در تفسیر این جمله گفته اند، این است که سرزمین آنها یک بیابان فاقد کوه و درخت و پناهگاه بود، و چیزی که آنها را از آفتاب بپوشاند و سایه دهد، در آن بیابان وجود نداشت. 
11- آری« این چنین بود که کار ذوالقرنین، و ما به خوبی می دانیم او چه امکاناتی برای ( پیشبرد اهداف خود) در اختیار داشت»( کذلک و قد احطنا بما لدیه خبرا). 
بعضی از مفسران این احتمال را در تفسیر آیه داده اند که جمله فوق اشاره ای است به هدایت الهی نسبت به ذوالقرنین در برنامه ها و تلاش هایش. 
12- «(باز) از اسباب مهمی( که در اختیار داشت) استفاده کرد.» 
13- «( و همچنان به راه خود ادامه داد) تا به میان دو کوه رسید، و در آنجا گروهی غیر از آن دو را یافت که هیچ سخنی را نمی فهمیدند!» 
14- «( آن گروه به او) گفتند: ای ذوالقرنین یاجوج و ماجوج در این سرزمین فساد می کنند: آیا ممکن است ما هزینه ای برای تو قرار دهیم که میان ما و آنها سدی ایجاد کنی؟» 
15- «(ذوالقرنین) گفت: آن چه را خدا در اختیار من گذارده، بهتر است( از آن چه شما پیشنهاد می کنید) مرا با نیرویی یاری کنید، تا میان شما و آنها سد محکمی ایجاد کنم.» 
« قطعات بزرگ آهن برای من بیاورید( و آنها را به روی هم چیند) تا کاملا میان دو کوه را پوشانید. سپس گفت:( آتش در اطراف آن بیفروزید) و در آتش بدمید،( آنها دمیدند) تا قطعات آهن را سرخ گداخته کرد، گفت( اکنون) مس ذوب شده برای من بیاورید تا به روی آن بریزیم.» 
«( سرانجام آن چنان سد نیرومندی ساخت) که آنها قادر نبودند از آن بالا روند و نمی توانستند نقبی در آن ایجاد کنند.» 
« گفت این از زحمت پرودگار من است، اما هنگامی که وعده پروردگاران فرا رسد، آن را در هم می کوبد و وعده پروردگارم حق است.» . . . 
16- سرانجام این سد به قدری نیرومند و مستحکم شد که « آن گروه مفسد، قادر نبودند از آن بالا بروند، و نه قادر بودند در آن نقبی ایجاد کنند»( فما اسطاعوان یظهروه ما استطاعوا له نقبا). 
در این جا ذوالقرنین با این که کار بسیار مهمی انجام داده بود، و طبق روش مستکبران می بایست به آنها مباهات کند و برخود ببالد، و یا متنی بر سر آن گروه بگذارد، اما چون فرد خدا بود، با نهایت ادب چنین« اظهار داشت که این از رحمت پرورگار من است»( قال هذا رحمه من ربی). 
اگر علم و آگاهی دارم و به وسیله آن می توانم چنین گامی مهمی بردارم، از ناحیه خدا است، واگر قدرت و نفوذ سخن دارم، آن هم از ناحیه او است. 
و اگر چنین مصالحی در اختیار من قرار گرفت، آن هم از برکت رحمت واسعه پروردگار است، من چیزی از خود ندارم که بر خویشتن ببالم و کار مهمی نکرده ام که بر گردن بندگان خدا منت گذارم! 
سپس این جمله را اضافه کرد: که گمان نکنید این یک سد جاودانی و ابدی است، نه« هنگام یکه فرمان پروردگارم فرا رسد آن را در هم می کوبد، و به یک سرزمین صاف و هموار مبدل می سازد»!( فاذا جاء وعد ربی جعله دکاء). 
« و این وعده پرودگار من حق است»( و کان وعد ربی حقا). 
ذوالقرنین در این گفتارش به مساله فنای دنیا و در هم ریختن سازمان آن در آستانه رستاخیز اشاره می کند. 
اما بعضی از مفسران، وعده خدا را اشاره به پیشرفت های علمی بشر می دانند که با آن دیگر سد غیر قابل عبور مفهومی ندارد، وسائل هوایی، همچون هواپیماها، هلی کوپترها و مانند آن تمام این موانع را بر می دارد. 
ذوالقرنین که بود؟ 
در این که ذوالقرنین که در قرآن مجید آمده از نظر تاریخی چه کسی بوده است، نظرات مختلفی در این زمینه ابراز شده که مهم ترین آنها سه نظریه است. 
*اول: بعضی معتقدند او کسی جز« اسکندر مقدونی» نیست، لذا بعضی او را به نام اسکندر ذوالقرنین می خوانند، و معتقدند که او بعد از مرگ پدرش بر کشورهای روم و مغرب و مصر تسلط یافت، و شهر اسکندریه را بنا نمود، سپس شام و بیت المقدس را در زیر سیطره خود گرفت، و از آنجا به ارمنستان رفت، عراق و ایران را فتح کرد، سپس قصد « هند» و « چین» نمود و از آنجا به خراسان بازگشت. شهرهای فراوانی بنا نهاد، و به عراق آمد و بعد از آن در « شهر زور» بیمار شد و از دنیا رفت، و به گفته بعضی، بیش از 36 سال عمر نکرد، جسد او را به اسکندریه بردند در آن جا دفن نمودند. 
*دوم: جمعی از مورخین معتقدند؛ ذوالقرنین یکی از پادشاهان« یمن» بوده( پادشاهان یمن بنام «تبع» خوانده می شدند که جمع آن« تبابعه» است). 
از جمله« اصمعی» در تاریخ عرب قبل از اسلام و « ابن هشام» در تاریخ معروف خود به نام« سیره» و « ابوریحان بیرونی» در« الآثار الباقیه» را می توان نام برد که از این نظریه دفاع کرده اند. حتی در اشعار « حمیری ها» ( که از اقوام یمن بودند) و بعضی از شعرای جاهلیت اشعاری دیده می شود که در آنها افتخار به وجود « ذوالقرنین» کرده اند. 
طبق این فرضیه، سدی را که ذوالقرنین ساخته، همان سد معروف « مارب» است. 
*سوم: سومین نظریه که ضمنا جدیدترین آنها محسوب می شود، همانست که دانشمند معروف اسلامی « ابوالکلام آزاد» که روزی وزیر فرهنگ کشور هند بود، در کتاب محققانه ای که در این زمینه نگاشته است آمده است. 
طبق این نظریه ذوالقرنین همان« کورش کبیر» پادشاه هخامنشی است. از آنجا که نظریه اول و دوم هیچ مدرک قابل ملاحظه تاریخی ندارد و از آن گذشته، نه اسکندر مقدونی دارای صفاتی است که قرآن برای ذوالقرنین شمرده و نه هیچ یک از پادشاهان یمن. 
به علاوه« اسکندر مقدونی» سد معروفی نساخته، اما «سد مارب» در « یمن» سدی است که هیچ یک از صفاتی که قرآن برای سد ذوالقرنین ذکر کرده است، تطبیق نمی کند، زیرا سد ذوالقرنین طبق گفته قرآن از آهن و مس ساخته شده بود، و برای جلوگیری از هجوم اقوام وحشی بوده، در حالی که سد مارب از مصالح معمولی، و به منظور جمع آوری آب و جلوگیری از طغیان سیلاب ها ساخته شده که شرح آن را قرآن در سوره « سبا» بیان کرده است. 
به همین دلیل بحث را بیشتر روی نظریه سوم متمرکز می کنیم، و در این جا لازم می دانیم به چند امر دقیقا توجه شود: 
*الف: نخستین مطلبی که در این جا جلب توجه می کند این است که « ذوالقرنین» (صاحب دو قرن) چرا به این نام نامیده شده است؟ 
بعضی معتقدند این نام گذاری به خاطر آن است که او به شرق و غرب عالم رسید که عرب از آن تعبیر به قرنی الشمس( دو شاخ آفتاب) می کند. 
بعضی دیگر معتقدند که این نام به خاطر این بود که دو قرن زندگی یا حکومت کرد، و در این که مقدار چه اندازه است، نیز نظرات متفاوتی دارند. 
بعضی می گویند در دو طرف سر او برآمدگی مخصوصی بود و به خاطر آن به ذوالقرنین معروف شد. 
و بالاخره بعضی بر این عقیده اند که تاج مخصوص او دارای دو شاخک بود. و عقاید دیگری که نقل همه آنها به طول می انجامد، و چنان که خواهیم دید مبتکر نظریه سوم یعنی« ابوالکلام آزاد» از این لقب، استفاده فراوانی برای اثبات نظریه خود کرده است. 
ب: از قرآن مجید به خوبی استفاده می شود که ذوالقرنین دارای صفات ممتازی بود: ـ خداوند اسباب پیروزی ها را در اختیار او قرار داد. 
ـ او سه لشکر کشی مهم داشت:نخست به غرب، سپس به شرق، و سرانجام به منطقه ای که در آنجا یک تنگه کوهستانی وجود داشته، و در هر یک از این سفرها با اقوامی برخورد کرد که شرح صفات آنها در تفسیر آیات گذشت. 
ـ او مرد مومن و موحد و مهربانی بود، و از طریق عدل و داد منحرف نمی شد، و به همین جهت مشمول لطف خاص پروردگار بود. او یار نیکوکاران و دشمن ظالمان و ستمگران بود، و به مال و ثروت دنیا علاقه ای نداشت. 
ـ او هم به خدا ایمان داشت و هم به روز رستاخیز. 
ـ او سازنده یکی از مهمترین و نیرومند ترین سدها است، سدی که در آن به جای آجر و سنگ از آهن و مس استفاده شد.( و اگر مصالح دیگر در ساختمان آن نیز به کار رفته باشد، تحت الشعاع این فلزات ود) و هدف او از ساختن این سد کمک به گروهی مستضعف در مقابل ظلم و ستم قوم یاجوج و ماجوج بوده است. 
ـ او کسی بوده که قبل از نزول قرآن، نامش در میان جمعی از مردم شهرت داشت، و لذا قریش یا یهود از پیغمبر(ص) درباره آن سوال کردند، چنان که قرآن می گوید: یسئلونک عن ذی القرنین:« از تو درباره ذوالقرنین سوال می کنند.» 
اما از قرآن چیزی که صریحا دلالت کند، او پیامبر بوده استفاده نمی شود، هر چند تعبیراتی در قرآن هست که اشعار به این معنی دارد، چنان که در تفسیر آیات سابق گذشت. 
از بسیاری از روایت اسلامی که از پیامبر(ص) و ائمه بیت(ع) نقل شده نیز می خوانیم:« او پیامبر نبود، بلکه بنده صالحی بود.» 
ج: اساس قول سوم( ذوالقرنین کورش کبیر بوده است) به طور بسیار فشرده بر دو اصل استوار است: 
نخست این که: سو آل کنندگان درباره این مطلب از پیامبر اسلام (ص) طبق روایاتی که در شان نزول آیات نازل شده است، یهود بوده اند، و یا قریش به تحریک یهود، بنابراین باید ریشه این مطلب را در کتب یهود پیدا کرد. 
از میان کتب معروف یهود، به کتاب دانیال، فصل هشتم باز می گردیم، در آن جا چنین می خوانیم: 
« در سال سلطنت بل شصر، به من که دانیالم، رویایی مرئی شد. بعد از رویارویی که اولا به من مرئی شده بود، و در رویا دیدم، و هنگام چنین شد که من در قصر « شوشان» که در کشور « ایلام است، بودم و در خواب دیدم که نزد نهر « اولای» هستم و چشمان خود را بر داشت نگریستم و اینکه قوچی در برابر نهر بایستاد و صاحب دو شاخ بود، و شاخ هایش بلند . . . و آن قوچ را به سمت« مغربی» و « شمالی» و « جنوبی» شاخ زنان دیدم و هیچ حیوانی در مقابلش مقاومت نتوانست کرد، و از این که احدی نبود که از دستش رهایی بدهد لهذا موافق رای خود عمل می نمود و بزرگ می شد. . . . » 
پس از آن در همین کتاب از « دانیال» چنین نقل شده:« جبرئیل بر او آشکار گشت و خوابش را چنین تعبیر نمود: 
قوچ صاحب دو شاخ که دیدی، ملوک مدائن و فارس است( یا ملوک ماد و فارس است). 
یهود از بشارت رویای دانیال چنین دریافتند که دوران اسارت آنها با قیام یکی از پادشاهان ماد فارس، و پیروز شدنش بر شاهان بابل، پایان می گیرد، و از چنگال بابلیان آزاد خواهند شد. 
چیزی نگذشت که « کورش» در صحنه حکومت ایران ظاهر شد و کشور ماد و فارس را یکی ساخت، و سلطنتی بزرگ از آن پدید آورد، و همان گونه که رویای دانیال گفته بود که آن قوچ شاخ هایش را به غرب و شرق و جنوب می زند، کورش نیز در هر سه جهت فتوحات بزرگی انجام داد. 
یهود را آزاد ساخت و اجازه بازگشت به فلسطین به آنها داد. 
جالب این که در تورات در کتاب« اشعیا» فصل شماره 28/، چنین می خوانیم:« آن گاه در خصوص کورش می فرماید که شبان من اوست، و در تمامی کارها مشیتم را به اتمام رسانده به « اورشلیم» خواهد گفت که بنا کرده خواهی شد». 
این جمله نیز قابل توجه است که در بعضی از تعبیرات تورات، از کورش تعبیر به عقاب مشرق، و مرد تدبیر که از مکان دور خوانده خواهد شد آمده است.( کتاب اشعیا، فصل 46، شماره 11/» 
دوم: این که در قرن نوزدهم میلادی در نزدیکی استخر، در کنار نهر« مرغاب» مجسمه ای از کورش کشف شد که تقریبا به قامت یک انسان است، و کورش را در صورتی نشان می دهد که دوبال همانند بال عقاب از دو جانبش گشوده شد، و تاجی به سردارد که دو شاخ همانند شاخ های قوچ در آن دیده می شود. 
این مجسمه که نمونه بسیار پر ارزشی از فن حجاری قدیم است، آن چنان جلب توجه دانشمندان را نمود که گروهی از دانشمندان آلمانی فقط برای تماشای آن به ایران سفر کردند. 
از تطبیق مندرجات تورات با مشخصات این مجسمه این احتمال در نظر این دانشمند کاملا قوت گرفت که نامیدن « کورش» به « ذوالقرنین»( صاحب دو شاخ) از چه ریشه ای مایه می گرفت، و همچنین چرا مجسمه سنگی کورش دارای بال هایی همچون بال عقاب است، و به این ترتیب بر گروهی از دانشمندان مسلم شد که شخصیت تاریخی ذوالقرنین از این طریق کاملا آشکار شده است. 
آن چه این نظریه را تایید می کند، اوصاف اخلاقی است که در تاریخ برای کوروش نوشته اند. 
هرودوت مورخ یونانی می نویسد:« کورش» فرمان داد تا سپاهیانش جز به روی جنگجویان شمشیر نکشند، و هر سرباز دشمن که نیزه خود را خم کند، او را نکشند، و لشکر کورش فرمان او را اطاعت کردند، به طوری که توده ملت، مصائب جنگ را احساس نکردند. 
و نیز « هر دوت» درباره او می نویسد: کورش پادشاهی کریم و سخی و بسیار ملایم و مهربان بود، مانند دیگر پادشاهان به اندوختن مال حرص نداشت، بلکه نسبت به کرم و عطا حریص بود، ستم زدگان را از عدل و داد برخوردار می ساخت و هر چه را متضمن خیر بیشتر بود، دوست می داشت. 
و نیز مورخ دیگر « ذی نوفن» می نویسد: کورش پادشاه عاقل و مهربان بود و بزرگی ملوک با فضائل حکماء در او جمع بود، همتی فائق، وجودی غالب داشت، شعارش خدمت انسانیت و خوی او بذل عدالت، بود و تواضع و سماجت در وجود او جای کبر و عجب را گرفته بود. 
جالب این که مورخان که کورش را این چنین توصیف کرده اند، از تاریخ نویسان بیگانه بودند، نه از قوم یا ابناء وطن او، بلکه اهل یونان بودند و می دانیم مردم یونان به نظر دوستی به کورش نگاه نمی کردند، زیرا با فتح « لیدیا» به دست کورش، شکست بزرگی برای ملت یونان فراهم گشت. 
طرفداران آن عقیده می گویند: اوصاف مذکور در قرآن مجید درباره ذوالقرنین با اوصاف کورش تطبیق می کند. 
از همه گذشته کورش سفرهایی به شرق غرب و شمال انجام داد که در تاریخ زندگانیش به طور مشروح آمده است، و با سفرهای سه گانه که در قرآن ذکر شده قابل انطباق می باشد: 
نخستین لشکر کشی کورش به کشور « لیدیا» که در قمست شمال آسیای صغیر قرار داشت، صورت گرفت، و این کشور نسبت به مرکز حکومت کورش جنبه غربی داشت. 
هرگاه نقشه ساحل غربی آسیای صغیر را جلوی روی خود بگذاریم خواهیم دید که قسمت اعظم ساحل در خلیجک های کوچک غرق می شود، مخصوصا در نزدیکی « ازمیر» که خلیج صورت چشمه ای به خود می گیرد. 
قرآن می گوید ذوالقرنین در سفر غربی اش احساس کرد خورشید در چشمه گل آلودی فرو می رود. 
این صحنه همان صحنه بود که کورش به هنگام فرو رفتن قرص آفتاب(در نظر بیننده) در خلیجک های ساحلی مشاهده کرد. 
لشکر کشی دوم کورش به جانب شرق بود، چنان که « هردوت » می گوید: این هجوم شرقی کوروش بعد از فتح « لیدیا» صورت گرفت، مخصوصا طغیان بعضی از قبائل وحشی بیابانی کورش را به این حمله واداشت. 
تعبیر قرآن« حتی اذا بلغ الشمس وجدها تطلع علی قوم لم نجعل لهم من دونها سترا» اشاره به سفر کورش به منتهای شرق است که مشاهد کرد خورشید بر قومی طلوع می کند که در برابر تابش آن سایبانی ندارند. اشاره به اینکه آن قوم بیابان گرد و صحرا نورد بودند. 
کورش لشکر کشی سومی داشت که به سوی شمال، به طرف کوه های قفقاز بود، تا به تنگه میان دو کوه رسید، و برای جلوگیری از هجوم اقوام وحشی با درخواست مردمی که در آن جا بودند در برابر تنگه، سد محکمی بنا کرد. 
این تنگه در عصر حاضر تنگه « داریال» نامیده می شود که در نقشه های موجود میان« ولادی کیو کز» و « تفلیس» نشان داده می شود، در همان جا که تاکنون دیوار آهنی موجود است، این دیوار همان سدی است که کورش بنا نموده، زیرا اوصافی که قرآن درباره سد ذوالقرنین بیان کرده کاملا بر آن تطبیق می کند. 
این بود خلاصه آن چه در تقویت نظریه سوم بیان شده است. 
سوم: سد ذوالقرنین کجاست؟ 
گرچه بعضی میل دارند این سد را با دیوار معروف چین که هم اکنون برپاست و صدها کیلومتر ادامه دارد منطبق بدانند، ولی روشن است که دیوار چین نه از آهن و مس ساخته شده، و نه در یک تنگه باریک کوهستانی است، بلکه دیواری است که از مصالح معمولی بنا گردیده، و همان گونه که گفتیم صدها کیلومتر طول آن است و اکنون نیز موجود است. 
بعضی دیگر اصرار دارند که این همان سد« مارب» در سرزمین یمن می باشد، در حالی که سد مارت گرچه در یک تنگه کوهستانی بنا شده، ولی برای جلوگیری از سیلاب و به منظور ذخیره آب بوده، و ساختمانش از آهن و مس نیست. 
ولی طبق گواهی دانشمندان ـ همان گونه که در بالا نیز اشاره کردیم، در سرزمین قفقاز میان دریای خزر و دریای سیاه ـ سلسله کوه هایی است همچون یک دیوار که شمال را از جنوب جدا می کند، تنها تنگه ای که در میان این کوه ها دیوار مانند وجود دارد، تنگه « داریال» معروف است، و همان جا تاکنون دیوار آهنین باستانی به چشم می خورد، به همین جهت بسیاری معتقدند که سد ذوالقرنین همین سد است. جالب این که در آن نزدیکی نهری است بنام « سائرس» که به معنی« کورش» است.( یونانیان کورش را سائرس می نامیدند.) 
در آثار باستانی ارمنی از این دیوار به نام « بهاگ گورایی» یاد شده و معنی این کلمه « تنگه کورش» یا « معبر کورش» است و این سند نشان می دهد که بانی این سد او بوده است. 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 14 ارديبهشت 1397
پنج خصلت انسان خود ساخته

 

پنج خصلت انسان خود ساخته

امام علی ابن موسی الرضا(علیه السلام):

انسان خود ساخته پنج ویژگی دارد؛

1- از خدمت به دیگران مسرور می شود نه مغرور

2- اگر خطا کند طلب بخشایش می نماید

3- در مشکلات صبور است

4- در نعمت ها شکور است

5- در عصبانیت، عفو می کند.

 


|
امتیاز مطلب : 76
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 14 آذر 1390
پیمان نامه ای با حسین شهید(ع)

ای عزیز مصطفی،ای پسر فاطمه زهرا،ای شهید کربلا،ای خون خدا!

بازهمه پرچم عزای تو را افراشته ایم و در سوگ تو سیه پوشیم. این پرچم عزا و لباس مشکی،ما را به یاد کربلا و عاشورا می اندازد،به یاد حماسه و شهادت،به یاد عدالت و شجاعت به یاد خدا و رسول،به یاد مدینه و کوفه و کربلا ،به یاد نماز و نیایش و اشک و ساده و قرآن و جهاد و امر به معروف و نهی از منکر و تولی و تبری.

تو برای تشنگان حقیقت،سیراب کنده جان و الهام بخش ایمانی ای حسین مظلوم!

هنوز هم در جان ما علقمه عطش جار ی است و ما تشنه فراتیم.

سینه های ما تکیه ای قدیمی است که با کتیبه های اشعار محتشم سیه پوش است در آن با کلید((یا حسین)) باز می شود و زمین با اشک و مژگان چشم،آه و جارو می شود.ما دل های خود را وقف تو کرده ایم،یا حسین!تو خودت این وقف نامه را امضاء کرده ای.


|
امتیاز مطلب : 81
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 14 آذر 1390
حسین(ع)

 

راه تو، همیشه چاره ساز است حسین(ع)                    خاک حرمت،مهر نماز است حسین(ع)

از خون تو شیعه سر افراز است حسین(ع)                      ای خون تو دشنه بر گلوگاه ستم

********************

شب، حادثه ای ز درد پنهان است حسین(ع)               مه بارقه ای است در شبستان حسین(ع)

خورشید برآید از گریبان حسین(ع)                             هر صبح، زدامن افق ، خون آلود

********************

  در سینه عاشقان، پیام است حسین(ع)                           همواره تجسم قیام است حسین(ع)

دل چسب ترین شعر کلام است حسین(ع)                         در دفتر شعر ما ردیف است هنوز

 


|
امتیاز مطلب : 78
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 14 آذر 1394
گریۀ آسمان

 
امام صادق (ع):
بَکَتِ السَّماءُ عَلَی الحُسَینِ أربَعینَ یَوْماً بِالدَّمِ.
آسمان چهل روز بر حسین (عليه السلام)، خون گریست.


|
امتیاز مطلب : 63
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 14 آذر 1390
پاسخ : دانستنیهای جالب و عجیب علمی!!!

اینم چندتا دیگه:

. آیا می‌دانستید که در تایوان بشقاب‌های گندمی درست می‌شود وافراد بعد از خوردن غذا بشقاب‌هایشان را هم می‌خورند.

. آیا می‌دانستید که گوش و بینی درتمام طول عمر انسان در حال رشد می‌باشند و بزرگتر می‌شوند.

. آیا می‌دانستید که آب دریا بهترین ماسک زیبایی پوست می‌باشد.

. آیا می‌دانستید که اولین مردمانی که نخ را کشف کردند وموفق به ریسیدن آن شدند ایرانیان بودند.

. آیا می‌دانستید که بزرگترین دریای دنیا دریای مدیترانه است و عمیق‌ترین نقطه آن به ۴۳۳۰متر می‌رسد.

. آیا می‌دانستید که فقط پشه ماده نیش می‌زند و از پروتین خون مکیده شده جهت تخم گذاری استفاده می‌کند.

. آیا می‌دانستید که هر چشم مگس دارای ۱۰ هزار عدسی است.

. آیا می‌دانستید مقاومت موش صحرایی در برابر بی‌آبی بیشتر از شتر است.

. آیا می‌دانستید جمعیت میمون‌های هند بالغ بر ۵۰ میلیون است.

. آیا می‌دانستید یک نوع وزغ وجود دارد که در بدن خود سم کافی برای کشتن ۲۲۰۰ انسان در اختیار دارد.

. آیا می‌دانستید ۳۵۰ هزار نوع کفشدوزک در جهان وجود دارد.

. آیا می‌دانستید نوشابه‌های زرد رنگ، زیانبارتر از نوشابه‌های سیاه رنگ هستند.

. آیا می‌دانستید شش چپ، اندکی از شش راست کوچکتر است تا فضای کافی برای قرارگیری قلب فراهم آید.

. آیا می‌دانستید تعداد سلولهای گیرنده بویایی در سگهای معمولی، یک میلیارد و در سگهای شکاری،۴ میلیارد عدد است

. آیا می‌دانستید رشد کودک در بهار بیشتر است.


|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 7 شهريور 1390
دانستنیهای جالب و عجیب علمی!!!


ـ جویدن آدامس هنگام خرد کردن پیاز مانع از اشک ریزی شما می شود.

ـ اثر لب و زبان هر کس همانند اثر انگشت آن منحصر به فرد است.

ـ رشد کودک در بهار بیشتر است.
 
ـ ۸ دقیقه و ۱۷ ثانیه طول می کشد تا نور خورشید به زمین برسد.

ـ ظروف پلاستیکی تقریباً ۵۰۰۰۰سال در برابر تجزیه مقاومند.

ـ تنها قسمتی از بدن که خون ندارد قرنیه چشم است.

ـ شترمرغ در ۳ دقیقه ۹۵ لیتر آب می خورد.

ـ حس بویایی مورچه با حس بویایی سگ برابری می کند.

ـ کرم های ابریشم در ۵۶ روز ۸۶ برابر خود غذا می خورند.

ـ زمان بارداری فیل به دو سال می رسد.

ـ در یک سانتی متری پوست شما ۱۲ متر عصب و ۴ متر رگ و مویرگ است.

ـ شدیدترین نعره ها متعلق به وال ها است که برابر با صدای موتور جت است.

ـ وقتی یک نوزاد در حال گریه است با صدای ش....ش.... شما آرام می شود به این دلیل که صدای آبی که اطراف نوزاد در شکم مادر است را برایش تداعی می کند، در ضمن این یکی ازدلایلی است که چرا صدای ساحل دریا به انسان آرامش می دهد.

ـ دلفین ها همانند گرگ ها هنگان خواب چشم هایشان را باز می گذارند.

ـ با نگاه کردن به گوش حیوانات می توانیم به تخم گذار بودن یا بچه زا بودن آنها پی ببریم. بدین صورت که تخم گذاران گوششان ناپیدا و بچه زایان گوششان نمایان است، تنها یک اسثتنا وجود دارد آن هم نوعی افعی است که بچه زاست اما گوشش دقیق پیدا نیست.

ـ بیشتر سردردهای معمولی از کم نوشیدن آب است.

ـ انسان امروزی به طور متوسط ۶ سال از عمر خود را تلویزیون نگاه می کند و ۶ سال را صرف غذا خوردن می کند و یک سوم را می خوابد.

ـ موش دو پای آفریقایی از میدان دید ۳۶۰ درجه برخوردار است.

ـ مغز انسان تنها ۲ درصد از وزن انسان را تشکیل می دهد ولی ۲۵ درصد اکسیژن دریافتی بدن را به تنهایی مصرف می کند.

- سرعت عطسه یك انسان برابر است با 160 كیلومتر در ساعت

- آب دریا بهترین ماسك صورت است !

- چشم انسان معادل یك دوربین 135 مگا پیكسل عمل می كند !

- 90% سم مار از پروتئین تشكیل شده است !

- مغز در هنگام خواب فعالتر از وقتی است كه تلویزیون می بینید !

- جوانان هندی شادترین و ژاپنی ها افسرده ترین های جهان هستند !


|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 7 شهريور 1390
جزیره ایستر


جزیره ایستر جزیره‌ای است در اقیانوس آرام جنوبی متعلق به کشور شیلی.
جزیره ایستر به‌خاطر تندیس‌های عجیب باستانی خود که «موآی» نام دارند معروف است مهمترین مظهر فرهنگی جزیره ایستر، موآی ها هستند که 288 تای آن روی سکوهای عظیمی به نام آهو، ایستاده اند. فاصله این سکوها از هم حدود یک و نیم مایل است. و یک نوار تقریبا سراسری به دور جزیره بوجود آورده. 600 موآی دیگرکه در مراحل مختلف تکامل هستند، در سرتاسر جزیره پراکنده اند. حتی در معادن و کنار جاده های قدیمی و کنار ساحل. بسته به اندازه و وزن موآی ها، تخمین زده می شود که بین 50 تا 150 نفر برای حمل آنها توسط غلطکهای چوبی و سورتمه روی آن نیاز بوده.برخی از موآی ها دارای کلاه یا تاجهای قرمز رنگی هستند که دلیل آن نامشخص است. ولی برخی از باستان شناسان می گویند که اینگونه موآی ها مفهوم آیینی خاصی داشتند و یا شاید برای یک طایفه یا خانواده بخصوصی مقدس بوده.بر طبق آخرین تحقیقات باستان شناسانی، 887 مجسمه سنگی یکپارچه در موزه و در جزیره شناسایی شده است. این مجسمه ها نیمتنه هستند و به "سرهای جزیره ایستر" مشهورند. برخی از مجسمه ها از زیر خاک بیرون آورده شده اند. زمان ساخت این مجسمه ها دقیقا معلوم نیست و بین ۱۵۰۰-۱۷۰۰ و ۱۰۰۰-۱۵۰۰ میلادی حدس زده شده. تقریبا 95% موآی ها ساخته شده از خاکستر یا سنگ آتشفشانی متراکم می باشند. تمام مجسمه های ایستاده (50 تا در کل) در زمان حاضر دوباره برپا شده اند. بزرگترین مجسمه برپا شده، "Paro" نام داردکه تقریبا 10 متر ارتفاع و 75 تن وزن دارد. یک مجسمه نیمه تمام یافت شده که در صورت اتمام 21 متر و 270 تن وزن داشت. تقریبا تمام مجسمه ها از یک سبک خاص با سرهای بزرگ و بی تناسب پیروی کرده اند.

—  قلمروه ویژه  —
یک موآی

پرچم

مهر
مختصات: غربی′۲۲°۱۰۹ جنوبی′۷°۲۷



اسرار جزیره
شاید بسیاری دیگر از معمای جزیره ایستر هرگز فاش نشود . در بین آنها میتوان به تونلهای زیر زمینی و ترتیب چیدن کله های سنگی که آدمی را بیاد دایره شگفت انگیز " استون هنج " ویا نحوه قرار دادن سنگهای " منهیر"ها در بریتانی می اندازد – اشاره کرد . آن تونلها انباشته از استخوانهای انسانهای باستانی است و همینطور دارای سنگ نوشته های دیواری است که شبیه سنگ نوشته های تمدنهای امریکای مرکزی و جنوبی است.

و همچنین تصاویر خدایان به جا مانده شبیه به تصاویر مورد پرستش در هندوستان وچین و مصر باستان میباشد . برای مثال " انسانهای پرنده " جزیره ایستر به طور حتم وابسته به حجاری " مرد آتش " که در هندوستان, آمریکا و کشورهای حاشیه دریای مدیترانه وجود دارد میباشد – موجود افسانه ای که سمبل مادر تمدن کره زمین یا " آتلانتیس" افسانه ای است . آیا باور نمائیم که از مردمان آتلانتیس به جزیره ایستر آمده اند.؟ شاید بر پایه افسانه هایی که میگویند : در ایام بسیار دور شاه " هوتو ماتوآ " به اتفاق ملکه اش و هفت هزار اعوان و انصارش به وسیله دو کشتی از دریا آمدند, آنها از دو تا جزیره واقع در خاستگاه خورشید ( مشرق زمین ) آمدند, و زمانیکه به اینجا رسیدند جزیره آنها به قعر دریا فرو رفت . به هر حال بسیاری از دانشمندان بر این باورند که آنها آتلانتیسی نبوده بلکه احتمالا" از مردم جزایری بودند که سابقا" در حد فاصل جزیره ایستر و قاره آمریکا وجود داشته اند . قرنها پیش مردم جزیره ایستر بین دو تا پنج هزار نفر بودند که به دو دسته تقسیم می شدند . مردمان عادی که دارای گوشهای کوتاهی بودند و اعیان که دارای گوشهای درازی بودند, یعنی این تعداد نرمه گوشهای خود را به وسیله آویزان کردن وزنه های مناسب دراز نموده اند,مشابه گوشهایی که در کله های سنگی مشاهده می کنیم . تا اینکه اعوام طغیان نمودند و ان جنگ داخلی منجر به کاهش جمعیت شد . دراز نمودن لاله گوش به عنوان نجیب زادگی در میان " اینکا "ها نیز مرسوم بوده است – و این موضوع عجیب خواهد بود که این رسم بطور مستقل هم در جزیره ایستر و هم در "پرو " مرسوم شده باشد . علاوه بر این خیلی از ابزار و کارهای هنری مردم این جزیره شباهت عجیبی به ابزار و کارهای هنری مردم باستانی پرو دارند . پس این احتمال وجود دارد که اینکاها خود را به جزیره ایستر رسانده و سپس به وسیله مهاجرین پولینزی از آنجا رانده شده اند . اگر چنین باشد این احتمال وجود دارد که تازه واردین آیین پرستش را از اینکاها فرا گرفته و آن تندیس ها را درست نموده اند. شاید هم عقیده اجداد غول پیکر ما در زمانهای خیلی دور را همراهان " هوتوماتوآ " شاه اخذ نمده بودند . در این صورت شباهت غیر عادی بین پایه تندیس های سنگی این جزیره با نو " پاشا کامک " و " تایاهواناکوی* " اسرار امیز در آمریکای جنوبی قابل توجیه باشد . باید بیاد داشته باشیم که بومیان باستانی امریکا تصور میکردند که در میان اجداد افسانه ای آنها - غولهایی نیز وجود داشتند و از روی بعضی از حجاری های حیوانات عجیب که در صحرای پرو وجود دارد , نمونه های کوچکی را نیز در جزیره ایستر ساخته اند . نمونه دیگری از همسویی که در جزیره ایستر مشاهده شده این است که علامت حلزونی را که اینکاها – مصریان عهد باستان و سایر مردم باستان به عنوان علامت عدد 100 بکار میبردند, در انجا نیز به همین عنوان بکار میرفته است . اگر این فرضیه را بپذیریم که مردمان باستانی امریکا از بازماندگان بلافصل مردم آتلانتیس بوده اند درآن صورت جزیره ایستر نیز مربوط به قاره گمشده معروف خواهد بود . به هر حال در آن جزیره آثار باستانی قدیمی از تمدن اینکاها بچشم میخورد . از جمله اطاق اموات و تونلهایی زیر اقیانوس . خیلی از زمین شناسان بر این عقیده اند که گستره جزیره از این که هست بزرگتر نبوده است, اما قبول این نکته که ساکنان آنجا این تونلهای بزرگ را بدون اینکه بجای دیگری منتهی بشوند, تنها برای لذت بردن از کندن سنگ انجام داده اند – نامعقول جلوه مینماید و چنین تصور میشود که آن تونلها شبکه ارتباطی بین چند جزیره اطراف بوده اند که حالا محو شده و زیر آب رفته اند . درست مانند شبکه ارتباطی زیر دریایی که بین مجمع الجزایر هاوایی موجود است و طبق این فرضیه این امکان وجود دارد که جزیره ایستر را به عنوان قربانگاه و گورستان دیگر جزایر انتخاب کرده بودند . و عده ای پا را از این فراتر نهاده و معتقدند که این جزیره به همین دلیل نفرین شده است و انواع بدبختی ها که بر سر مردم آنجا نازل میشود . البته اینگونه تفکرات خرافی و موهوم بیش نیستند – هر چند که باید بپذیریم ساکنان آن جزیره در همه ادوار دچار مصیبت و بدبختی بوده اند . بعضی دیگر هنوز معتقدند که این جزیره نوعی معبد بوده که وقف مبارزه پایان ناپذیر بشر و نیروهای مخرب کیهانی و بلایایی مکرر آن بوده است. آنها معتقدند که این جزیره بخشی از یک قاره گمشده که خود بخشی از سطح زمین در دوران های قدیم از قبیل لموریا – گوندوانا و مو بوده است – میباشد. با وجود اینها عده ای ادعا می کنند در کتب باستانی تبت شواهدی دال بر وجود جزیره ای دست یافته اند که تاثیری بر ما ندارد – ولی به طور حتم نوادگان ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد. آنها باز معتقدند که جزیره ایستر چند فاجعه جهانی را پشت سر نهاده و به موجودیت خود ادامه خواهد داد – ولی وقتی نوبت آن نیز فرا رسد و به زیر آبها فرو برود – آن وقت دنیا بپایان خواهد رسید. آیا چنین خواهد شد.؟


|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 4 شهريور 1390
پروژه ای عظیم در دست ساخت !


دبی سه مجمع جزایر مصنوعی را در خلیج فارس در دست ساخت دارد. ساخت مجمع الجزایری مشتمل بر 300 جزیره کوچک به شكل نقشه جهان!
مجمع الجزایر جهان
از
۳۰۰ جزیره دست ساز به شکل نقشه جهان ساخته شده و آنقدر بزرگ است که تنها از فضا قابل رویت است. این مجمع الجزایر زائیده فکر شیخ محمد بن راشد آلمکتوم، حکمران دوبی میباشد. اندازه هر جزیره از ۲۳۰۰۰ متر مربع تا ۸۴۰۰۰ متر مربع متفاوت است و ارتفاع آن بین ۵۰ تا ۱۰۰ متر از سطح دریاست. مساحت آن ۹ کیلومتر طول در ۶ کیلومتر عرض میباشد و توسط یک موج شکن بیضوی شکل احاطه شده است. مسافت بین جزایر توسط قایق یا هلیکوپتر طی میشود. برآورد قیمت ساخت هر جزیره از ۱۵ میلیون دلار تا ۴۵ میلیون دلار متفاوت است. این مجمع الجزایر در ۴ کیلومتری ساحل منطقهٔ جمیرا واقع شده و نزدیک جزیره نخلی جمیرا میباشد.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

 





گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


در پروژه جدید سرمایه گذاران اینبار نه تنها ویلای اختصاصی خود بلکه جزیره خاص خود را نیز می توانند داشته باشند! نقشه جدید بسیار پیچیده تر از نقشه جزیره نخل است. جزیره ای به شکل کره زمین!
این مجمع الجزایر یکی از دیدنی های دنیا خواهد شد. طراح آن لوئیس آجیمیل آمریکایی است. او می گوید که چنین طرحی در جهان منحصر بفرد است و کاریست که تاکنون بشر انجام نداده است ! این مجمع الجزایر (جهان) نام دارند و از هم اکنون میلیونر های دنیا برای پیش خرید جزیره های کوچک و اختصاصی آن راهی دبی شده اند.


گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org


جزایری که می توانند تا 38 میلیون دلار خریده شوند. البته می توان در جزایر مشترک آن آپارتمانی سه اتاقه را به قیمت دو میلیون دلار هم برای خرید پیدا کرد. گرچه هنوز راه درازی تا پایان یافتن پروژه مجمع الجزایر جهان باقی مانده و گفته شده که پنج سال دیگر برای تکمیل ساخت جزایر وقت لازم است (سال 2015) و ساخت خانه ها و آپارتمانهای آن نیز دو سال زمان خواهد برد. این مجمع الجزایر در زمان اتمام
پذیرای 500.000 هزار نفر خواهد بود ! حدودا ۴۰ هزار کارگر در حال حاضر درگیر ساخت آن هستند. در جزیره یک مونوریل با ظرفیت حمل ۲ تا ۳ هزار مسافر در روز به خارج و داخل جزیره ساخته خواهد شد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


ناظران این طرح یعنی (سلطان بن سلایم و حمزه بن مصطفی) معتقدند که با ساخت این مجمع الجزایر شگفت انگیز نام دبی بر نقشه جهان خواهد درخشید! علاقمندان به زندگی در این جزایر کوچک می توانند از میان سیصد جزیره سنگی و مصنوعی آن که ساخته می شوند هر کجای نقشه جهان را که دوست داشته باشند برای زندگی انتخاب کنند. ویلای آنها ممکن است در جای فرانسه یا انگلستان باشد و یا هر کدام از ایالت های کشور آمریکا !


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


|
امتیاز مطلب : 62
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
معرفی ۱۰ آبشار زیبا و چشم‌نواز جهان

۱٫ آبشار مولتنواما، آمریکا
آبشار مولتنواما
۲٫ آبشار دتیفوس، ایسلند
آبشار دتیفوس
۳٫ آبشار نیاگارا، آمریکا
آبشار نیاگارا
۴٫ آبشارهای دریاچه‌های  Plitvice در کروواسی
۵٫ آبشار ویکتوریا، زیمبابوه
آبشار ویکتوریا
۶٫ آبشار ایگوازو، برزیل
آبشار ایگوازو
۷٫ آبشار UpperYellowston، آمریکا
۸٫ آبشار کریملر، استرالیا
آبشار کریملر
۹٫ آبشار گولفوس، ایسلند
آبشار گولفوس
۱۰٫ آبشار ناچی در ژاپن
آبشار ناچی


|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
ساخت بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان در چین

چینی‌ها به سرعت در حال کار بر روی رادیو تلسکوپ‌شان هستند، و استان گوییژو را به دلیل گودی طبیعی که دارد انتخاب کردند. چینی‌ها با استفاده از این رادیو تلسکوپ قادر خواهند بود ۳ برابر بیشتر از آرسیبو به فضا بنگرند و ۱۰ برابر سریع‌تر از آن آسمان را مورد بررسی قرار دهند.
داستان بزرگترین تلسکوپ جهان از سال ۲۰۰۶ با جلب موافقت کنفرانسی بین‌المللی در چین نسبت به پروژه آغاز شد. پروژه در ۲۰۰۷ بودجه‌ی خود را دریافت کرد و تا کنون این بودجه به ۱۰۸ میلیون دلار رسیده است. روند ساخت نیز از مارس آغاز شد.
تلسکوپ چینی‌ها ساختار کنترل شده‌ای دارد که این امکان را فراهم می‌کند تا از راه دور مطابق با نیازها تغییر داده شود. ساختار رادیو تلسکوپ، دقتی بی‌نظیر و امکان بررسی سریع را فراهم خواهد کرد. انتظار می‌رود که چینی‌ها با استفاده از این تلسکوپ بتوانند انتشار نور از منبعی در فاصله ۱۰۰۰ سال نوری را شناسایی کنند.


|
امتیاز مطلب : 62
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
گاراژ مخفی !

http://persiafun.dalahooo.ir/pfun/90/3/mix5in1-2/hhouse03.jpg


http://persiafun.dalahooo.ir/pfun/90/3/mix5in1-2/hhouse02.jpg

http://persiafun.dalahooo.ir/pfun/90/3/mix5in1-2/hhouse04.jpg

http://persiafun.dalahooo.ir/pfun/90/3/mix5in1-2/hhouse05.jpg

http://persiafun.dalahooo.ir/pfun/90/3/mix5in1-2/hhouse06.jpg


|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
اتومبیل شخصی قذافی؛ امن‌ترین خودروی جهان!


گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org

نقاط تمایز دیکتاتور لیبی با دیگر مقامات جهان تنها در لباسهای عجیب با دکمه‌های بزرگ، سفرهای پرطمطراق و محافظان و پرستاران ویژه اش و حتی چادر معروفی که در آن می‌خوابد و هر جا که می‌رود با خود می‌برد، خلاصه نمی شود. چراکه خودروی معمرقذافی نیز بسیار عجیب است. به نوشته روزنامه‌ "المصری الیوم"، خودروی معمر قذافی، رهبر لیبی که برای خود سفارش داده به ادعای مسئولان این کشور امن‌ترین خودرو در جهان است و بیشتر شبیه‌ یک موشک بزرگ است.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

این خودرو که به "صاروخ الجماهیریه" (موشک لیبی) موسوم است دارای سالنی با پنج صندلی و یک سیستم دفاع الکترونیکی، ضربه گیرهای ویژه تاشو در هنگام تصادف و مجهز به کیسه‌های هوا است. موتور این خودرو از نوع پیشرفته V6230bhp است. "دوخیلی المغارف"، رئیس شرکت سرمایه‌گذاری داخلی لیبی که این خودرو را برای قذافی سفارش داده، تاکید دارد که این خودرو انقلابی در تاریخ اتومبیل جهان محسوب می شود.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

منابع آگاه تاکید دارند از خودروی شخصی قذافی که به صورت سفارشی تهیه شده تنها یک مدل در کره خاکی وجود دارد که آنرا برای نخستین بار در کنفرانس وحدت آفریقا در سال ۲۰۰۹ در طرابلس رونمایی کرده و امن ترین خودروی جهان نام نهاده اند.


|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
دوربین دیجیتال یک میلیارد پیکسلی



بزرگترین دوربین عکاسی که تا کنون برای یک ماموریت فضایی ساخته شده، از وضوح تصویری در حدود یک میلیارد پیکسل برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، قرار است این دوربین در ماموریتی پنج ساله بر روی فضاپیمای “گایا” آژانس فضایی اروپا نصب شده و از میلیاردها ستاره و موقعیت آنها نقشه برداری کند. در حالی که قرار است دوربین “یک میلیارد پیکسلی” تمرکز اصلی خود را بر روی کهکشان راه شیری قرار دهد، گایا دیگر اجرام کیهانی از قبیل کهکشانها و تب اخترهایی که در لبه مرزی جهان قابل مشاهده قرار دارند را نیز رصد خواهد کرد.

این دوربین از 106 حسگر CCD برخوردار است، که هر یک از آنها کوچکتر از یک کارت اعتباری بوده و ضخامت آنها باریکتر از یک تار موی انسان است. متخصصان این حسگرهای ظریف را بر روی موزائیکهای 1X0.5 متری نصب کرده اند. 102 قطعه از این حسگرها تنها به ردیابی و نقشه برداری از ستاره ها اختصاص خواهند یافت و چهار حسگر دیگر به کنترل کیفیت تصاویر و زاویه تلسکوپهای دوگانه گایا که به تصویربرداری سه بعدی از ستاره ها مشغولند خواهد پرداخت.

ساختار محافظتی این دوربین از کربید سیلیس ساخته شده است که نه تنها سبک وزن است بلکه در برابر تغییر شکل تحت تاثیر تغییرات حرارتی نیز از خود مقاومت نشان می دهد.

پس از آغاز سفر گایا در سال 2013 این فضاپیما در نقطه لاگرانژی L2 قرار خواهد گرفت، نقطه ای که در فاصله 1.5 میلیون کیلومتری زمین قرار دارد و در آن حرکات مداری زمین با نیروهای گرانشی به توازن رسیده و نقطه ای پایدار و ثابت را به وجود می آورد.

بر اساس گزارش گیزمگ، گایا پس از قرار گیری در L2 چرخیده و رو به سوی کهکشانها خواهد کرد تا علاوه بر نقشه برداری از موقعیت ستاره ها، رنگ ساختار و شدت نور آنها را نیز به ثبت برساند.


|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
بلندترین پل جهان در چین !

پلی 41 کیلومتری برای 20 دقیقه زودتر رسیدن 

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC840100000578-943_470x705.jpg

به گزارش خبرگزاری مهر، پل 42.5 کیلومتری "کوئینگ دائو هایوان" که به راحتی می تواند از کانال انگلستان عبور کرده و تقریبا 4 کیلومتر طولانی تر از بلندترین پل سابق در جهان است بر روی آبهای نیلی رنگ خلیج "جیاژو" گسترده شده است.

این پل 6 باندی با هزینه ای برابر 5.5 میلیارد پوند و طی چهار سال ساخته شده و ساختار ظریف آن نشان دهنده پیشرفتهای مهندسان چینی طی سالهای اخیر است.

بیش از پنج هزار و 200 ستون وزن سطح پل را تحمل کرده و انتظار می رود پس از افتتاح این پل در اواسط سال جدید، روزانه بیش از 30 هزار خودرو از روی آن عبور کرده و از مدت زمان سفر میان دو شهر "کینگ دائو" و "هوانگدائو" در حدود 20 تا 30 دقیقه خواهد کاست.

در حدود 10 هزار کارگر برای ساخته شدن این پل به کار گرفته شدند و آن را از دو سر انتهایی پل ساخته و در مرکز آن را به یکدیگر متصل کردند. 450 هزار تن در ساخت طولانی ترین پل جهان مورد استفاده قرار گرفته است، مقدار فولادی که برای ساخته شدن 65 برج ایفل کافی خواهد بود و بتن به کار گرفته شده در ساخت آن 2.3 میلیون متر مکعب بوده است که این مقدار بتن نیز برای پر کردن سه هزار و 800 استخر المپیک کافی خواهد بود.

مقامات چینی اعلام کرده اند این پل به اندازه ای مستحکم است که می تواند زلزله ای با شدت هشت درجه، طوفانها و یا برخورد یک کشتی 300 هزار تنی را تحمل کند.

بر اساس گزارش تلگراف، با این حال بسیاری از شهروندان چینی صرف میلیاردها دلار سرمایه برای کاهش دادن 20 دقیقه از زمان مسافرت در میان دو شهر را هدر دادن سرمایه می دانند. کشور چین در حال حاضر مالک 10 نمونه از بلندترین پلهای جهان است.

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CC580B600000578-584_964x658.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CC580BE00000578-775_964x594.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCBBAFE00000578-946_964x433.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC76C200000578-591_964x438.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC76D100000578-210_964x591.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC818F00000578-642_964x604.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC840100000578-943_470x705.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC871000000578-244_964x682.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC994900000578-115_964x618.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC9C0E00000578-834_964x667.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC9D5E00000578-287_964x625.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC9D6200000578-764_470x705.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC9E0800000578-190_964x626.jpg

http://up.persianfun.info/img/90/5/pol-china/article-2009748-0CCC9E0D00000578-527_964x641.jpg


|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
راز مثلث برمودا چيست؟


صورة

دراقیانوس اطلس، منطقه شگفت انگیزی وجود دارد که تاکنون ، تعداد زیادی ازهواپیماها و کشتی ها، بی آنکه نشانه ای از خود برجای گذارند، به طرزاسرارآمیزی در آنجا ناپدید شده اند.این منطقه مرگبار که اصطلاحا «مثلثبرمودا» یا «مثلث شیطان» نامیده می شود، از شمال به جزیره «برمودا» ازباختر به « فلوریدا» و از سوی خاور به نقطه ای از اقیانوس اطلس محدود میشود. حوادث شگفت انگیزی که در این نقطه از عالم اتفاق افتاده، دانشمندانرا بر آن داشته است تا در « مثلث برمودا» به مطالعه و کاوش بپردازند و دررابطه با این حوادث، نظریات گوناگون ارائه دهند، ولی این کوشش ها، تا کنونکمکی به حل معما نکرده است.درحدود ساعت 5:10 شامگاه 29 ژانویه 1948 هواپیمای بزرگ چهار موتوره بریتانیاموسوم به « استار تایگر» هنگامی که با 26 مسافر و خدمه بر فراز «مثلث برمودا» پرواز می کرد، ناگهان به طرز اسرارامیزی ناپدید شد و دیگر هیچ خبری از آن به دست نیامد.
چند دقیقه قبل، تنها یک پیام رادیویی از خلبان هواپیما دریافت شده بود که اعلام کرده بود « هوا خوب است و هیچ مانعی وجود ندارد»
با این حال، هواپیمای « استار تایگر» ناپدید گردید و معلوم نشد چه بلایی بر سر آن آمد.
درساعت 7:45 دقیقه بامداد روز 17 ژانویه 1949 کاپیتان با هواپیمای خود ازفرودگاهی در جزیره « برمودا» به هوا برخاست تا به «کینگستون» واقع در « جامائیکا» برود، ولی این هوایما نیز هنگام عبور از فراز « مثلث برمودا» بهسرونوشت هواپیمای قبلی دچار گردید.
کاپیتان 40 دقیقه پس از پرواز، طییک تماس رادیویی، وضع هوا را عالی توصیف کرد و با اطمینان گفت که به موقعبه « جامائیکا» خواهد رسید.
ولی این آخرین پیامی بود که از خلبان هواپیما دریافت شد و پس از آن، فقط سکوتی اسرار آمیز بر قرار گردید.

صورة

براییافتن این هواپیما، قطعات شکسته آن، و یا حتی آثار روغن و بنزین بر سطح آبکه می توانست سرنخی به دست دهد، جستجوی گسترده ای به عمل آمد، لیکن اینجستجو کاملا بی فایده بود.
پیش از ناپدید شدن این دو هواپیما، حادثهشگفت انگیزی در مثلث برمودا رخ داده بود که توجه همگان را به خود جلب کردو در حقیقت وجه تسمیه «مثلث برمودا» از آنجا ناشی شد.
صورة
وجه تسمیه «مثلث برمودا»
درروز 5 دسامبر 1945 پنج بمب افکن از نوع «اونجر» به منظور انجام یک پروازتمرینی که پرواز شماره 19 نامیده می شد، از پایگاه نظامی « فورت لودردیل» واقع در « فلوریدا» به هوا برخاستند . طبق برنامه ، آنها می بایستی یکمسیر مثلث شکل را طی کنند و دوباره به پایگاه بازگردند.


قبلاجندین بار جنین تمرینی را انجام داده بودند، از این رو این ماموریت برایشان دشوار نبود. از سوی دیگر، خلبانان و خدمه این پنج بمب افکن راافرادی با تجربه و ماهر تشکیل می دادندم. و همه هواپیماها مجهز به بهتریندستاه بی سیم و تجهیزات هوانوردی بودند.
در ساعت 2:10 دقیقه آن روز، هرپنج بمب افکن به هوا برخاستند و با آرایشی زیبا و سرعتی در حدود 200 مایلدر ساعت به سوی خاور به پرواز در آمدند.
در ساعت 3:45 دقیقه، حادثه وحشتناکی رخ داد. ستوان «تایلو» فرمانده این اسکادران طی تماس رادیویی با برج مراقبت فریاد زد:
-
برج مراقبت ... وضع اضطراری پیش آمده ... انگار ما از مسیر خود منحرف شدهایم... ما قادر نیستیم زمین را ببینیم... تکرار می کنم ... ما قادر نیستیمزمین را ببینیم.
مسئول برج مراقبت پرسید:
-
حالا در چه موقعیتی هستید؟
-
موقعیت خود را به درستی نمی دانیم ... اصلا نمی دانیم کجا هستیم . به نظر میرسد راه را گم کرده ایم.
مسئولبرج مراقبت از این سخن بر خود لرزید. چگونه ممکن بود پنج هواپیما، باسرنشینان پر تجربه خود، در شرایطی که هوا کاملا مساعد بود راه خود را گمکنند.
برج مراقبت گفت:
-
طاقت داشته باشید. به سوی غرب پرواز کنید.
ستوان « تایلور» پاسخ داد:
-
ما اصلا نمی دانیم غرب کجاست... همه دستگاه ها از کار افتاده ... همه چیز شگفت انگیز است. هیچ جهتی را نمی توانیم تشخیص دهیم.
حتی اقیانوس شکل دیگری به خود گرفته است...
چند لحظه بعد، دوباره صدای ستوان« تایلور» به گوش ریسید که دیوانه وار فریاد زد:
-
ما وارد آب های سفید می شویم ... خطر همچون دشنه ای به سوی ما می آید... کمک ... کمک ...
و این آخرین پیام ستوان « تایلور» بود و صدای او برای همیشه خاموش شد.
مسئولانفرودگاه، وضع اضطراری اعلام کردند و یک هواپیمای « مارتین مرینر» با 13سرنشین و مجهز به کلیه وسایل نجات از زمین برخاست تا به جستجوی پنجهواپیمای بمب افکن بپردازد، ولی شگفت اینکه این هواپیما نیز به همانسرنوشت پنج بمب افکن دچار گردید و برای همیشه ناپدید شد.
در ساعت 7:4دقیقه بعد از ظهر آن روز، برج مراقبت نیروی دریایی در « اوپالوکا» پیامضعیفی دریافت کرد که مربوط به یکی از هواپیماهای پرواز شماره 19 بود. عجیبآن بود که به موجب پیش بینی، موجودی بنزین آخرین هواپیما می بایستی تقریبادو ساعت پیش تمام شده باشد، در حالی که هنوز در آسمان بود.
سپیده دمروز بعد، 242 فروند هواپیما و 18 فروند کشتی به جستجوی هواپیماهای گمشدهپرداختند، ولی اثری از آنها نیافتند. انگار این هواپیماها، قطره ای شده وبه درون اقیانوس فرو رفته بودند.
هرگاه فرض کنیم که این پنج هواپیمایبمب افکن، در آسمان با یکدیگر تصادم کرده اند، می بایستی قطعات شکستههواپیما و یا آثار و علائمی از این تصادم پیدا می شد و از سوی دیگر هنگامیکه ستوان«تایلور» وضع اضطراری اعلام کرد، برخی از خدمه هواپیما میتوانستند به وسیله چتر نجات، خود را از مهلکه رهایی بخشند، یا پس از سقوطدر آب از وسایل ایمنی نظیر تشک های بادی و جلیقه های نجات استفاده کنند،در حالی که معلوم نیست چرا هیچ یک از این اقدامات صورت نگرفت . هواپیمای « مارتین مرینر» که به کمک این پنج هواپیما شتافته بود، به گونه ای ساختهشده بود که می توانست روی آب بنشیند، در حالی که این هواپیما نیز بی آنکهبا برج مراقبت تماس بگیرد، به طرز اسرارآمیزی ناپدید شد.
واقعیت حادثهتا به امروز کشف نشده و این ماجرا همچنان در شمار یکی از اسرار حل نشدهعالم، باقی مانده است. پس از این رویداد، تعداد زیادی هواپیما و کشتیهمراه با سرنشینان آنها در منطقه مثلث برمودا ناپدید شده اند که تا کنوناثری از آنها به دست نیامده است و این حوادث موجب شده که دانشمندان نظریاتگوناگون در رابطه بامثلث برموداارائه دهند.
.
هواپیماهای مهم مفقود شده
1) 5
دسامبر 1945 : 5 هواپیمای جنگنده TBM متعلق به نیروی دریایی که در یکپرواز آموزشی از پایگاه دریایی هوایی فورت لادردیل در فلوریدا به هوابرخاستند و همگی ناپدید شدند. مجموع خلبان و سرنشینان آن 14 نفر بودند.
2) 5
دسامبر 1945 : هواپیمای بمب افکنهای PBM مارتین مارینر با 13 خدمه کهجهت نجات هواپیماهای TBM اعزام شده بود، چند دقیقه بعد از پرواز ارتباطرادیویی‌اش قطع شده و ناپدید گشت.
3) 1947 :
هواپیمای سوپر فورت C-54 متعلق به ارتش آمریکا در 100 مایلی برمودا ناپدید شد.
4) 29
ژانویه 1948 : هواپیمای چهار موتوره استارتایگر از نوع تئودور 4 درحالیکه ارتباط رادیویی‌اش با مرکز قطع گردیده بود، در 380 مایلی شمال شرقیبرمودا با 13 سرنشین و خدمه گم شد.
5) 28
دسامبر 1948 : هواپیمای Dc-3 در مسیر سن خوان به میامی با 32 سرنشین به اضافه خدمه ناپدید شد.
6) 17
ژانویه 1949 : استارآریل همتای هواپیمای استارتایگر ، در مسیر لندن بهسانیتاگوی شیلی از طریق برمودا و جامائیکا ، در 380 مایلی جنوب و جنوبغربی برمودا سمت کینگستون پس از قطع ارتباط رادیویی‌اش ، ناپدید شد.
7)
مارس 1950 : هواپیمای آمریکای گلوب ماستر در شمالی‌ترین قسمت مثلث در حالیکه رهسپار ایرلند بود، گم شد.
8) 2
فوریه 1952 : هواپیمای باربری انگلیسی یورک در شمال مثلث که رهسپار جامائیکا بود، با 33 سرنشین ، ناپدید شد.
9) 30
اکتبر 1954 : هواپیمای نیروی دریایی سوپر کانستلیشن با 40 سرنشین در شمال مثلث ناپدید گشت.
10) 9
نوامبر 1956 : هواپیمای گشتی P5M متعلق به نیروی دریایی با 10 خدمه نزدیک برمودا ناپدید شد.
11) 8
ژانویه 1962 : هواپیمای نیروی هوایی در مسیر لنگلی فیلد ، در ویرجینیا به آزورز ، گم شد.
12) 28
آگوست 1963 : دو هواپیمای جدید متعلق به نیروی هوایی ، چهار موتوره ازنوع KC- 135 استراتوتانکرز از پایگاه هوایی همستید ، در فلوریدا به قصدپیوستن به گروه اختصاص یافته جهت سوخت گیری ، در 300 مایلی جنوب غربیبرمودا ناپدید شد.
13) 5
ژوئن 1965 : هواپیمای C- 119 باکسکار با 10 خدمه در جنوب شرقی باهاما ناپدید گردید.
14) 11
ژانویه 1967 : هواپیمای YC- 122 شکاری که به هواپیمای باری تبدیل شدهبود، با 4 سرنشین در ناحیه گلف استریم بین پالم‌بیج و گراند باهاما گم شد.
15) 22
سپتامبر 1963 : هواپیمای بازی C-132 که رهسپار آزوزر بود، ناپدید گشت.


|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : پنج شنبه 3 شهريور 1390
به زودی در اثر برخورد یک شهاب سنگ به زمین میلیون ها نفر کشته خواهند شد !!

دانشمندان ناسا نگران برخورد شهاب سنگی به طول 300 متر به زمین هستند . برخورد این شهاب سنگ به زمین تاثیراتی همچون یک زلزله 8 ریشتری خواهد داشت که اثر تخریبی آن 65 هزار برابر بمب اتمی خواهد بود که در سال 1945 در شهر هیروشیما منفجر شد .

piZap.com free online photo editor, fun photo effects

دانشمندان تخمین زده اند که این جرم آسمانی که (( آپوفیس )) نام دارد در سال 2029 از فاصله 30 هزار کیلومتری رد شده و به زمین برخورد نخواهد کرد . اما نگرانی دانشمندان این است که این شهاب سنگ پس از اینکه به سمت خورشید حرکت کند در اثر نیروی مغناطیسی این ستاره تغییر مسیر داده و مجددا به سمت زمین خواهد آمد . تخمین دانشمندان این است که آپوفیس در سال 2036 و پس از تغییر جهت احتمالا به نقطه نا معلومی از زمین برخورد خواهد کرد .
اگر این جرم آسمانی به منطقه ای اقیانوسی از زمین برخورد کند احتمال یک سونامی بسیار شدید می رود و در صورتی که به نقطه ای از زمین برخورد کند تا ثیراتی همچون یک زلزله 8 ریشتری خواهد داشت که اثر تخریبی آن 65 هزار برابر بمب اتمی خواهد بود که در سال 1945 در شهر هیرو شیما منفجر شد.
در این صورت در شعاع 300 کیلومتری هیچ موجود جانداری باقی نخواهد ماند . دانشمندان سرعت حرکت این شهاب سنگ در صورت برخورد با زمین را 50 کیلومتر در ثانیه تخمین زده اند .نگرانی دیگر آنها از برخورد آپوفیس به زمین تاثیرات جوی و زیست محیطی پس از این برخورد خواهد بود.ممکن است در اثر شدت این برخورد تغییراتی در جو زمین همچون غبار شدید به وجود آید که نور رسانی خورشید را با اختلال مواجه کند .



piZap.com free online photo editor, fun photo effects

|
امتیاز مطلب : 58
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 28 تير 1390
عکسهایی از اتومبیل ساخته شده از طلا در چین
عکسهایی از اتومبیل ساخته شده از طلا در چین
عکسهایی از اتومبیل ساخته شده از طلا در چین

عکسهایی از اتومبیل ساخته شده از طلا در چین

عکسهایی از اتومبیل ساخته شده از طلا در چین

عکسهایی از اتومبیل ساخته شده از طلا در چین

عکسهایی از اتومبیل ساخته شده از طلا در چین


|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 28 تير 1390
دختر خانمی با عجیب ترین دوچرخه دنیا

__________________


|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 28 تير 1390


کندی که ۷ سال پیش هنگام تولد ۱٫۲ کیلو بود هنوز کوچولو است و لقب ریزترین دختر کوچولوی جهان را با چهره بسیار دوست داشتنی به خود اختصاص داده است. وی اینک ۷ ساله بوده و ۷ کیلو وزن دارد.


|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 28 تير 1390
رصد اجرام فراموش شده ي آسمان


نزديك غروب است. خورشيد كم كم پايين و پايين تر مي رود. همه چيز براي شروع يك شب رصدي دل انگيز آماده است. با تاريك تر شدن آسمان، ستارگان يكي پس از ديگري در آسمان نمايان مي شوند و اندكي بعد آسمان به كلي تاريك مي شود. تلسكوپ خود را به سوي قوس و عقرب مي گردانم تا پس از مدت ها در هواي گرم تابستاني سحابي هاي پرشمار و خوشه هاي باز و كروي آن را رصد كنم. اجرامي كه مرا به ياد اولين رصدهايم با دوربين دوچشمي كوچكم مي اندازند و ديدن هركدام از آنها خاطره اي را در ذهنم زنده مي كند.
چند ساعتي مي گذرد. قوس و عقرب از افق بيشتر ارتفاع گرفته اند و به دنبال آنها جدي و دلو پا به ميدان آسمان مي گذارند. لحظه شماري مي كنم تا سحابي هليكس (2392NGC) را ببينم. سحابي كه اندازه آن در آسمان نصف قرص ماه بدر است و ديدن ناگهاني آن در زمينه ي كم ستاره ي آسمان در آن ناحيه همواره مرا غافلگير كرده است. با گذشت زمان نوبت به حوت و قيِطُس مي رسد. با ديدن قيطس دوربين خود را به طرف كهكشان حجار نشانه مي روم. كهكشاني مارپيچي با نمايي از لبه و رگه هاي تاريك در بازوهاي آن!
يك دوربين دو چشمي متوسط يا تلسكوپي كوچك با قطر دهانه ي حدود 4 اينچ، آسماني صاف بدون غبار و آلودگي نوري به ويژه در افق جنوبي، چراغ قوه اي با نور قرمز ملايم، نقشه آسمان مناسب، لباس گرم و كمي حوصله از جمله موارد لازم براي رصد اجرام زيبا و مهجوري است كه در صورت هاي فلكي نه چندان معروف آسمان نيمكره ي شمالي گمنام باقي مانده اند.

رصد اجرام فراموش شده ي آسمان

در قلمرو قنطورس
 

صورت فلكي قنطورس يكي از صورت هاي فلكي معروف و بزرگ آسمان نيمكره ي جنوبي است كه در هيچ نقطه از ايران كامل طلوع نمي كند. آلفا- قنطورس ستاره ي درخشان اين صورت فلكي از قدر 0/04- است كه همدمي به نام پروكسيما- قنطورس دارد. اين ستاره ي همدم كوتوله سرخي در فاصله ي 4/3 سال نوري از خورشيد است كه نزديك ترين ستاره به خورشيد محسوب مي شود. ميل آلفا- قنطورس 60- درجه و بنابراين از عرض جغرافيايي پايين تر از 30 درجه ي شمالي قابل مشاهده است.
قنطورس صورت فلكي آشناي رصدگران با تجربه ي اعماق آسمان است. دو جرم جذاب و بزرگ آسمان نيمكره ي جنوبي يعني خوشه ي امگا- قنطورس يا 5139NGC و كهكشان قنطورس –A يا 5128NGC، در اين صورت فلكي قرار دارند. خوشه ي امگا- قنطورس در فاصله ي 16 سال نوري از ما قرار دارد و بزرگ ترين خوشه ي كروي كهكشان راه شيري است. جرم آن 5 ميليون برابر جرم خورشيد و تقريباً به اندازه ي يك كهكشان كوچك است. اين خوشه ي كروي را ادموند هالي كشف كرد. اندازه ي ظاهري آن 36 دقيقه قوس، يعني بزرگ تر از قرص ماه بدر، و قدر مجموع آن هم در حدود 7/3 است.
براي پيدا كردن امگا- قنطورس ابتدا صورت فلكي قنطورس را با استفاده از نقشه در آسمان پيدا كنيد. سپس به كمك ستاره هاي زتا و اپسيلون- قنطورس محل خوشه ي امگا- قنطورس را پيدا كنيد و با جوينده ي تلسكوپ محل آن را نشانه بگيريد. بدون شك در جوينده اين خوشه ي زيبا را خواهيد يافت و از تماشاي نماي پرشكوهش در پشت چشمي بهت زده خواهيد شد. بهتر است زماني كه اين خوشه به بيشترين ارتفاع خود مي رسد و بر فراز افق جنوبي قرار دارد براي رصد آن اقدام كنيد تا اثر مخرب غبار افق بر كيفيت نمايي كه از اين خوشه مي بينيد كاهش يابد. در شرايط بسيار مناسب رصدي مي توانيد امگا- قنطورس را با چشم برهنه نيز ببينيد.
چهار درجه بالاتر از امگا- قنطورس، 5128NGC يا كهكشان قنطورس A قرار دارد كه منبع بسيار قوي راديويي و نزديك ترين كهكشان راديويي به ما است. حتي در بزرگنمايي پايين، حدود 20 برابر،‌هم مي توانيد رگه ي تاريكي در ميان آن ببينيد. اين كهكشان در فاصله ي 15 ميليون سال نوري از ما قرار دارد، قدر ظاهري آن در حدود 7 و اندازه ي ظاهري آن 18 دقيقه ي قوس است. به نظر مي رسد قنطورس A در نيم ميليارد سال گذشته يك كهكشان مارپيچي را بلعيده باشد! همين طور در 3 درجه اي جنوب شرق زتا- قنطورس خوشه ي باز 5460NGC از قدر 6 با گستردگي 30 دقيقه ي قوس قرار دارد.

در قلمرو قوس و عقرب
 

در روزهاي گرم تابستاني، پس از تاريك شدن آسمان، قوس و عقرب در افق جنوب شرقي خودنمايي مي كنند. اين شب ها اين دو صورت فلكي به خوبي در آسمان ارتفاع مي گيرند، به طوري كه مي توان با دوربيني كوچك نيز سحابي ها و خوشه هاي ستاره اي آن را رصد كرد. كمي پايين تر از اين دو صورت فلكي، در محدوده اي كه ستارگان ارتفاع چندان زيادي نمي گيرند، اجرام جذاب بسياري وجود دارند.
صورت فلكي عقرب را در آسمان پيدا كنيد. 5 درجه پايين تر از تتا- عقرب، ستاره ي آلفا- آتشدان (مِجمَر) را بيابيد. پايين تر از آلفا- آتشدان دو ستاره ي بتا و گاما- آتشدان قرار دارد كه در 5/3 درجه اي غرب آنها مي توانيد زتا- آتشدان را بيابيد. شناخت اين ستارگان راهگشاي رصد اجرام اين منطقه است. در 6 درجه اي غرب زتا- آتشدان خوشه كروي 6067NGC از قدر 6 و با اندازه ي زاويه اي 15 دقيقه ي قوس قرار دارد. در اين محدوده از آسمان اجرام بسياري وجود دارند. كافي است اطلس خود را باز كنيد و خوشه هاي باز و كروي پر تعداد اين ناحيه را رصد كنيد.
اما كمي بالاتر از آن،‌در محدوده ي بين قوس و جدي، يكي از جذاب ترين اجرام آسمان قرار دارد: كهكشان 6822NGC كه آن را بارنارد، از منجمان تيزبين تاريخ نجوم، در سال 1884 كشف كرد و از اين رو به افتخار كاشفش آن را كهكشان بارنارد نيز مي نامند. كهكشان بارنارد كهكشان نامنظمي است كه در فاصله ي 6/1 ميليون سال نوري، يكي از نزديك ترين كهكشان ها به راه شيري به شمار مي آيد. حالا بياييد و صورت فلكي جدي را در آسمان پيدا كنيد. دو ستاره ي آلفا و بتا- جدي را در نظر بگيريد. 6822NGC در 10 درجه اي غرب اين دو ستاره قرار دارد. مي توانيد از سه ستاره، كه همچون مثلث كمي پايين تر از كهكشان بارنارد قرار گرفته اند، براي رسيدن به اين كهكشان كمك بگيريد. 6822NGC از قدر 9 مي درخشد و گستردگي اش حدود 12 دقيقه ي قوس است. از آنجا كه اين كهكشان اندازه ي ظاهري بزرگ و درخشندگي سطحي كمي دارد، از زمينه ي تاريك آسمان به سختي تفكيك مي شود. از اين رو جرمي است كه تا حدي فراموش شده و براي رصد آن نياز به آسمان تاريك داريد!
در فاصله ي 41 دقيقه ي قوس، در شمال كهكشان بارنارد، سحابي سياره نماي جواهر كوچك يا 6816NGC قرار دارد كه از قدر 9/9 مي درخشد و در بزرگنمايي پايين، همچون بيشتر سحابي هاي سياره نما، مانند ستاره اي به نظر مي رسد كه كمي از وضوح خارج است.

رصد اجرام فراموش شده ي آسمان

در قلمرو حجار و قيطس
 

به سراغ قيطس مي رويم. در 5 درجه اي شمال بتا- قيطس سحابي سياره نماي 246NGC قرار دارد. اين سحابي درخشان را ويليام هرشل در سال 1785 كشف كرد. در رصد با تلسكوپ هاي بزرگ دو ستاره در مركز اين سحابي ديده مي شود كه در اندازه گيري هاي دقيق مشخص مي شود كه يكي از اين دو ستاره فقط در مسير ديد ما قرار گرفته و در واقع چندين سال نوري از خود سحابي دورتر است.
ناحيه ي زيرين بتا- قيطس را نگاه كنيد. اين منطقه از آسمان بسيار مورد توجه علاقه مندان به رصد اجرام اعماق آسمان است. بي شك هيچ رصدگري خاطره ي نخستين رصد خود از كهكشان حجار را فراموش نمي كند. كارولين هرشل (خواهر ويليام هرشل) كهكشان حجار يا 253NGC را در سال 1783 كشف كرد. اين كهكشان، به رغم پرنور بودن،‌در فهرست مسيه نيست، زيرا از ديد رصدگراني همچون شارل مسيه، كه در ناحيه ي معتدل شمالي زندگي مي كنند،‌ ارتفاع كمي از افق مي گيرد و در پس لايه هاي غبار نزديك افق به سختي ديده مي شود.
كهكشان حجار در 7 درجه اي جنوب ستاره ي درخشان بتا- قيطس است. كمي بالاتر از كهكشان حجار و در 3 درجه اي جنوب شرق بتا- قيطس، كهكشان 247NGC از قدر 9 و با گستردگي حدود 20 دقيقه ي قوس قرار دارد. 247NGC كهكشاني مارپيچي است كه تقريباً از لبه ديده مي شود. اين كهكشان به همراه 253NGC در مركز گروه كهكشاني حجار قرار دارند و يكي از نزديك ترين كهكشان ها به راه شيري، در فاصله ي حدود 10 ميليون سال نوري، هستند. براي رصد به آسماني با حد قدر بالاتر از 5 نياز داريد.

رصد اجرام فراموش شده ي آسمان

در دو درجه اي جنوب شرق كهكشان حجار، خوشه ي كروي 288NGC از قدر 5/8 و با اندازه ي 10 دقيقه ي قوس قرار دارد. اين خوشه ي كروي و كهكشان حجار در ميدان ديد باز دوربين هاي دو چشمي منظره ي بسيار زيبايي را به وجود مي آورند 288NGC خوشه اي كروي است كه ستارگان آن بسيار پراكنده اند. وقتي به اين خوشه نگاه مي كنيد تقريباً گويي به نقطه اي در آسمان نگاه مي كنيد كه قطب جنوب كهكشان ما در آنجا قرار دارد. زيرا 288NGC فقط 37 دقيقه ي قوس از قطب جنوب كهكشان فاصله دارد.

رصد اجرام فراموش شده ي آسمان

از صورت فلكي حجار نيز پاين تر مي آييم. در 25 درجه اي جنوب بتا- قيطس به دنبال 4 ستاره ي نسبتاً پرنوري در آن منطقه در نزديكي افق باشيد. اين ستارگان متعلق به صورت فلكي سيمرغ هستند. با استفاده از نقشه، ستاره هاي آلفا، بتا، گاما و دلتا- سيمرغ را پيدا كنيد. در 3 درجه اي شمال غرب آلفا- سيمرغ كهكشان 55NGC قرار دارد. اين كهكشان از نوع مارپيچي است و سال ها تصور مي شد كه عضو گروه كهكشاني حجار است. اما در سال 1377/1998 مشخص شد كه عضو گروه محلي ما است. 55NGC در فاصله ي 7 ميليون سال نوري از ما از قدر 4/8 مي درخشد و اندازه ي ظاهري اش به 25 دقيقه ي قوس رسيده و به شكل كشيده در آسمان ديده مي شود.
كمي بالاتر از 55NGC، كهكشان 7793NGC قرار دارد. براي پيدا كردن آن ابتدا از طريق آلفا و بتا- سيمرغ، ستاره ي بتا- حجار را پيدا كنيد. 7793NGC كهكشاني مارپيچي و يكي از پرنورترين كهكشان هاي گروه حجار، در فاصله ي 13 ميليون سال نوري از ما، است و در 6 درجه اي شمال و 2 درجه اي شرق بتا- حجار قرار دارد.
همين طور در 8 درجه اي شمال بتا- سيمرغ كهكشان 300NGC را مي يابيم كه كهكشاني مارپيچي در فاصله ي حدود 7 ميليون سال نوري است و در ابتدا تصور مي شد به گروه كهكشاني حجار تعلق دارد. اما بعد از آن كه فاصله اش به طور دقيق تعيين شد، مشخص شد كه 300NGC نيز عضو گروه محلي ما است. آلفا- سيمرغ و آلفا- حجار دو ستاره ي درخشان در اين ناحيه اند كه براي رصد اين كهكشان مي توانيد پرش ستاره اي خود را از آنها آغاز كنيد.
در ناحيه ي كم ستاره ي ميان بتا- سيمرغ و بتا- قيطس، ستاره ي آلفا- حجار را پيدا كنيد. در 7 درجه اي شرق آلفا- حجار كهكشان 613NGC قرار دارد كه كهكشاني مارپيچي- ميله اي در فاصله ي 65 ميليون سال نوري از ما است. به نظر مي رسد كه اين كهكشان بازوي مارپيچي خود را با توده اي از ابر و غبار به اشتراك گذاشته كه در نزديكي آن در حال شكل دادن به يك ستاره اند. همين طور امواج راديويي قوي اين كهكشان نشان مي دهد سياهچاله ي پرجرمي در مركز آن وجود دارد.

در قلمرو كوره و نهر
 

اگر از حجار كمي به طرف شرق بياييد به خوشه ي كهكشان هاي كوره مي رسيد. در اين منطقه از آسمان كهكشان هاي پرنوري وجود دارند كه فقط به علت جنوبي بودن و ارتفاع كم آنها از افق مورد بي مهري رصدگران نيمكره ي شمالي قرار گرفته اند. از جمله كهكشان هاي اين منطقه از آسمان 1232NGC، 1316NGC، 1326NGC و 1365NGC هستند. همه ي آنها تقريباً در يك ناحيه به همراه چندين كهكشان ديگر قرار گرفته اند كه براي ديدن بقيه ي آنها به ابزار بزرگ تر و آسمان تاريك تري نياز داريد.
صورت فلكي نهر و ستاره تاو 3- نهر را پيدا كنيد و سپس در 5 درجه اي جنوب آن آلفا- كوره را بيابيد. آنگاه در 8 درجه اي جنوب آلفا- كوره، سه ستاره خي 1، خي 2 و خي 3- كوره را پيدا كنيد. 1326NGC و 1316NGC در يك درجه اي و 2 درجه اي غرب آن و 1365NGC در 2 درجه اي شرق اين سه ستاره ديده مي شود.

رصد اجرام فراموش شده ي آسمان

1365NGC، معروف به كهكشان كوره A، از قدر 10 مي درخشد و اندازه ي ظاهري اش به 6 دقيقه ي قوس مي رسد. اين كهكشان در 50 سال اخير، از سال 1336/1957 تاكنون، 3 ابرنواختر را ميزباني كرده است و مي تواند گزينه ي مناسبي براي جويندگان ابرنواخترها باشد. كهكشاني مارپيچي- ميله اي است كه در نواحي مركزي آن خطوط تاريكي ديده مي شود. كوره A بزرگ ترين كهكشان خوشه ي كوره است و جرمي در حدود جرم راه شيري دارد.
1316NGC نيز از قدر 9 و به اندازه ي 5/3 دقيقه ي قوس است. اين كهكشان از برخورد كهكشان هاي كوچك تر ايجاد شده و چهارمين منبع راديويي درخشان در آسمان است. علت آن هم وجود سياهچاله اي پرجرم در مركز اين كهكشان است.
1326NGC كهكشاني با شكل نسبتاً جالب است: از چهار حلقه تشكيل شده كه اين حلقه ها در واقع محل شكل گيري ستارگان اند. تصوير آن با تلسكوپ هاي غول پيكر مانند تصوير زحل از درون تلسكوپ هاي كوچك است! در اين محدوده از آسمان كهكشان هاي متعدد ديگري هم وجود دارد كه پرداختن به آنها مجال ديگري را مي طلبد.
به سراغ صورت فلكي نهر برويد و اگر از شهرهاي جنوبي ايران رصد مي كنيد تماشاي طلوع دل انگيز آخرالنهر را فراموش نكنيد. ستاره هاي تاو 3 و تاو 4- نهر را پيدا كنيد. در 3 درجه اي شمال ميانه ي اين دو ستاره كهكشان 1232NGC قرار دارد. اين كهكشان آن قدر پرنور است كه با يك اپتيك 50 ميلي متري نيز ديده مي شود.
در 4 درجه اي جنوب تاو 5- نهر نيز سحابي سياره نماي 1360NGC از قدر 9 و با اندازه ي ظاهري 7 دقيقه ي قوس قرار دارد. همين طور در 4 درجه اي شرق ستاره ي گاما- نهر سحابي سياره نماي 1535NGC از قدر 5/9 قرار دارد و به علت اندازه ي ظاهري آن، كه در حدود 20 ثانيه ي قوس است، در دوربين هاي دوچشمي به صورت يك ستاره ديده مي شود و براي ديدن جزييات بيشتر آن بايد به سراغ اپتيك هاي بزرگ و بزرگنمايي هاي بالا رفت.

در قلمرو كشتيدم و خرگوش
 

در ميانه ي تابستان و در شرايطي كه حدود دو ساعت از نيمه شب مي گذرد، طلوع خوشه ي پروين نويد آسمان پاييزي را مي دهد. شفافيت آسمان پاييزي و زمستاني و خوشه هاي باز فراوان آن همواره رصدگران آسمان شب را شيفته خود مي كند. اگر با يك دوربين كوچك به گشت و گذار در اين منطقه بپردازيد خوشه هاي باز فراواني را در گوشه و كنار آن پيدا مي كنيد.

رصد اجرام فراموش شده ي آسمان

صبر كنيد تا كلب اكبر و شباهنگ به طور كامل طلوع كنند. در اين حالت بايد كلب اكبر را، كه به صورت افقي در حال طلوع است، در افق جنوب شرق پيدا كنيد. سپس نوبت به طلوع كشتيدم مي رسد. در 10 درجه اي جنوب شرق مثلث پاييني كلب اكبر و در محدوده ي كشتيدم، خوشه ي باز بزرگ 2451NGC از قدر 5/3 و اندازه ي ظاهري 40 دقيقه ي قوس قرار دارد. اين خوشه ي باز شامل 40 ستاره ي پرنور است و در فاصله ي 850 سال نوري از ما قرار دارد. به علت جنوبي بودن آن ويليام هرشل و شارل مسيه و البته ديگر رصدگران تيزبين نيمكره ي شمالي موفق به رصد آن نشده بودند.

رصد اجرام فراموش شده ي آسمان

در 5/1 درجه اي جنوب شرق 2451NGC، خوشه ي باز 2477NGC از قدر 6 و اندازه ي 25 دقيقه و در 4 درجه اي شرق آن هم خوشه ي باز 2546NGC از قدر 5/6 و اندازه ي ظاهري 35 دقيقه ي قوس را مي يابيد. 2477NGC در فاصله ي 4200 سال نوري از ما قرار دارد و از 300 ستاره تشكيل شده است و در حدود 60 هزار برابر خورشيد درخشندگي دارد. اين خوشه 700 ميليون سال عمر دارد كه بسيار جوان محسوب مي شود!


به سراغ صورت فلكي خرگوش مي رويم كه در پايين پاي جبار قرار دارد. در 15 درجه اي جنوب خرگوش مي توانيد خوشه ي كروي 1851NGC را ببينيد. اين خوشه ي كروي از قدر 5/7 و اندازه ي 6 دقيقه است و در فاصله ي 40 هزار سال نوري از ما قرار دارد.


در اين منطقه صورت هاي فلكي بسياري وجود دارند كه كمتر اسم آنها را شنيده ايم. 4 درجه بالاتر از 2451NGC ستاره ي زتا- بادبان و 10 درجه بالاتر از آن ستاره ي لاندا- بادبان قرار دارد. با استفاده از نقشه محل دقيق اين دو ستاره را در آسمان پيدا كنيد. در عرض هاي جنوبي ايران دو ستاره ي گاما و دلتا- بادبان نيز از افق طلوع مي كنند. در 10 درجه اي شمال غرب لاندا- بادبان سحابي سياره نماي 3132NGC را مي بينيد. اين سحابي از قدر 9 و اندازه ي يك دقيقه ي قوس است كه در بزرگنمايي كم همچون يك ستاره به نظر مي رسد.


در 5 درجه اي شرق 3132NGC، خوشه ي كروي 3201NGC از قدر 7 و اندازه ي 12 دقيقه ي قوس ديده مي شود. ستارگان اين خوشه ي كروي تمركز بسياري ندارند و پراكنده اند. همين طور در 2 درجه اي غرب دلتا- بادبان خوشه ي 2391IC قرار دارد؛ خوشه اي باز در فاصله ي 500 سال نوري از ما و اندازه ي 50 دقيقه كه با چشم برهنه نيز در شايط مناسب ديده مي شود. اين خوشه باز را نخستين بار عبدالرحمن صوفي، دانشمند و ستاره شناس ايراني، در سال 924 بعد از ميلاد رصد و در كتاب صورالكواكب ثبت كرده است.


حتي با يك دوربين دوچشمي متوسط يا تلسكوپ كوچك 4 اينچي، كه اپتيك دقيقي داشته باشد، مي توانيد در آسماني تاريك و بدون آلودگي نوري تك تك اجرام مورد بحث در اين مقاله را رصد كنيد. داشتن نقشه ي مناسب، به ويژه نقشه هايي كه نرم افزارهاي آسمان نما نظير Starry Night Pro ارائه مي كنند، به سرعت كار شما هنگام رصد بسيار مي افزايند.


|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : یک شنبه 19 تير 1390
كهكشان راه شيري

 

كهكشان راه شيري


 






 

خورشيد به همراه دويست تا بيش از چهارصد ميليارد ستاره ديگر ، مقدار بسيار فراواني ماده ميان ستاره اي و گرد و غبار ، تعداد زيادي سحابي و مقدار قابل توجهي ماده تاريك ، ساختار بسيار بزرگي را ستارگان بستگي به ستاره هاي با حجم بسيار كم دارد كه تعدادشان بسيار زياد است . پراكندگي ستاره ها در اين كهكشان جوري است كه شبيه به سنگ آسيايي بزرگ با بازوهاي پيچيده به دورش را مي ماند. قطر صفحه مركزي يا قرص آن يكصد هزار سال نوري است و شعاع آن تا جايي است كه ديگر هيچ ستاره اي وجود ندارد. بيشينه ضخامت آن را نيز از ده تا پانزده هزار سال نوري برآورد كرده اند . آن سوي صفحه مركزي ، صفحه ضخيم تر گازي است . بررسي هاي تازه نشان مي دهد كه صفحه گازي راه شيري دوازده هزار سال نوري ضخامت دارد. در فاصله بين 70 تا 100 هزار سال نوري از خورشيد ، مركز كهكشان وجود دارد كه آنجا يك سياه چاله بسيار پرجرم و خوشه هاي ستاره اي زيادي وجود دارد . با بررسي 28 ستاره كه در نزديكي مركز كهكشان قرار دارد ، گمان مي رود كه اين سياه چاله جرمي حدود چهارميليون برابر جرم خورشيد داشته باشد . دانشمندان با بررسي طول موج هاي راديويي اجرام كهكشان راه شيري ، جرم آن را در گستره پانزده هزار پارسكي از مركز كهكشان ، در حدود بيست ميليارد برابر جرم خورشيد محاسبه كرده اند . اما پيرامون راه شيري كمربندي نقره اي فام وجود كه به آن ها هاله تاريك گفته مي شود . برخي مواد سازنده آن را از ماده تاريك و ذرات ريز اتمي مي دانند. در نتيجه گيري هاي تازه تر و با در نظر گرفتن جرم هاله تاريك ، جرم كهكشان راه شيري را تا عدد بسيار بزرگ و شگفت آور 750 ميليارد برابر جرم منظومه خورشيدي محاسبه كرده اند. كهكشان آندرومدا ، همسايه ديگر راه شيري و نيز عضو خوشه كهكشاني ما، 300 تا 400 ميليارد برابر جرم خورشيد جرم دارد .

 

خورشيد و مجموعه سيارگان پيرامونش ، جايگاه بسيار ناچيزي را در پهنه راه شيري اشغال كرده اند. اگر قطر كهكشان راه شيري را به ده متر كاهش دهيم ، قطر منظومه خورشيدي تنها يك دهم ميلي متر خواهد بود. خورشيد در فاصله بين 24 هزار تا 28 هزار سال نوري از مركز كهكشان و در يكي از بازوها و خيلي نزديك به صفحه استواي كهكشاني قرار دارد.

 

كهكشان راه شيري داراي حركت چرخشي به دور خود است . سرعت اين چرخش 260 كيلومتر بر ثانيه است . خورشيد و سياره هاي زير قدرت گرانش آن نيز همراه با توده كهكشان ، حركتي تناوبي را مي گذرانند. دوره تناوب يك دور چرخش كامل خورشيد به دور كهكشان راه شيري برابر 224 تا 250 ميليون سال است كه به آن سال كهكشاني مي گويند . سرعت چرخش منظومه خورشيدي به دور مركز در حدود 220 كيلومتر بر ثانيه است . همچنين خورشيد در هر بار گردش به دور مركز كهكشان ، هفت مرتبه هم حركت بالا و پايين نسبت به صفحه مركزي انجام مي دهد. كهكشان آندرومدا و كهكشان راه شيري در همسايگي و در يك سازگان دوتايي قرار دارند كه آن نيز بخشي از اَبَرخوشه دوشيزه است . كهكشان آندرومدا با سرعت 100 تا 140 كيلومتر در ثانيه به راه شيري نزديك مي شود. سه تا چهار ميليارد سال ديگر آنهابا يكديگر برخورد خواهند كرد. برخي دانشمندان باور دارند كه اين دو كهكشان پس از رسيدن به هم ، در همديگر آميخته شده و كهكشاني بيضي را خواهند ساخت.

 

نزديك ترين كهكشان به راه شيري ، ابر بزرگ ماژلاني نام دارد كه در فاصله يكصد و پنجاه هزار تا يكصد و هفتاد هزار سال نوري از ما قرار دارد. ابر كوچك ماژلاني نيز در فاصله يكصد و نود هزار سال نوري از ما قرار گرفته است و هر دو از گونه كهكشان هاي نامنظم هستند. ستاره شناسان آنها را ماه هاي كهكشان ما به حساب مي آورند . حركت آنها برگرد كهكشان راه شيري بسيار آهسته است و پانصد ميليون سال طول مي كشد تا يك بار به دور راه شيري بچرخند.


|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : یک شنبه 19 تير 1390
واقعیت جالب در مورد سیاره زمین


|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : یک شنبه 19 تير 1390
زیباترین پرنده دنیا را بینید + عکس

گفته می‌شود این پرنده زیباترین مرغابی دنیا لقب گرفته است.

پایگاه فارسی زبانان  - farc.ir


|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
قمر های بیرونی مأمن حیات

اما اگر شرایط حیات در یک سیاره غول وجود دارد، چرا نمیتواند در سطح قمر آن وجود داشته باشد...

 

در سال 2004 میلادی وقتی سفینه فضایی کاسینی - هیگنز به نزدیک تیتان قمر سیاره زحل رسید ما زمینی ها فهمیدیم که در بیرون از منظومه شمسی؛ یعنی بدور سیارات دور هم میتواند این گونه قمر ها وجود داشته باشد. با اینکه ابزار های امروزی ما توان آن را ندارد تا این قمرهای خارج از منظومه شمسی یا قمرهای بیرونی را تشخیص دهند، اما طرز کار فنی ما در این چند سال اخیر بسیار پیشرفت نموده است. مطالعات فعلی نشان میدهد که نه تنها چنین قمر های طبیعی وجود دارد، بلکه میتواند جایگاه مناسبی برای حیات باشد.

 

همه میدانیم که تا حال هیچ سیاره ای کشف نشده که بتواند میزبان مناسبی برای حیات باشد. بطور واضح بگویم از جمله 40 سیاره زمین مانندی که تا حال کشف شده هیچ یک دارای شرایط مناسب برای حیات نبوده اند و فقط مسئله زمان ترانزیت یا عبور و در نتیجه تکان های ایجاد شده در اثر عبور قمر های دور از برابر صفحه سیارات باقی مانده تا بتوانیم این گونه دنیا های کوچک را کشف کنیم. اما اگر شرایط حیات در یک سیاره غول وجود دارد، چرا نمیتواند در سطح قمر آن وجود داشته باشد.

 

سیمون پورتر از رصدخانه لویل و ویلیام گراندی از دانشگاه دولتی اریزونا بر این باور اند که " دلیل پیشنهاد قمر های دور به عنوان یک هدف اخترزیست شناسی (اختربیولوژیکی) بخاطر این است که اکثر سیارات غول بعد از شکل گیری از منطقه حیات یا فاصله مناسب ستاره مادر به بیرون مهاجرت کرده اند. بنابرین احتمال آن وجود دارد که این غول های سیاره ای یک سیاره سنگی کوچک و یا پیش سیاره را با خود به فاصله های دورتر از منطقه یا زون حیات برده باشند".



هرچند احتمال وجود حیات در دیگر سیارات قطعی شده، اما هنوز مطمئن نیستیم که این سیارات چگونه به جایگاه امروزی خود بدور ستاره های مادر رسیده اند. شبیه سازی ها نشان داده که این سیارات در لبه یا مرز یک منظومه؛ جای که یخ میتواند وجود داشته باشد، شکل گرفته اند، اما این قضیه اندکی میتواند شرایط حیاتی بودن آن ها را زیر سوال ببرد. در ضمن مهاجرت صفحه گرد و غبار اولیه منظومه های دور هم میتواند این گونه سیارات را دوباره به سوی ستاره مادر نزدیکتر سازد، ولی این هم میتواند سطح چنین سیارا را به شدت داغ و غیر قابل تحمل سازد.



 اما بر اساس یک نظریه دیگر، در زمان به هم آمیختگی هر منظومه احتمال دارد که بعضی از پیش سیاره ها از این گونه معاملات پای بیرون کشیده باشند.

 

به همین دلیل دانشمندان سعی دارند تا تکامل پویای یک سیاره زمین مانند را که در مداری بدور یک سیاره غول در زون حیات یک ستاره گیر افتاده، شبیه سازی نمایند. به عقیده پورتر و ویلیام تقریبأ نیم مدارهای بیضی شل یا بی قاعده طی چند میلیون سال به مدار های دایروی پایدار تبدیل شده اند. این دو دانشمندان دریافتند که زاویه میل این گونه سیارات خیلی پائین بوده ولی هیچگونه حرکت قهقرائی ندارند.



در حال حاضر اکثر قمر های بیرونی نامزد برای "حیات" بدور سیاراتی اند که به نپتون بسیار شباهت دارند و بدور یک ستاره مانند خورشید در گردش می باشند. اگر یکی از این قمر های هم وزن زمین در مداری پایدار قرار داشته باشد در آنصورت میتوانیم با استفاده از روش ترانزیت یا عبور از برابر صفحه سیاره مادر آن را کشف کنیم، حتی اگر مدار این گونه قمر ها بسیار نزدیک به سیاره مادر باشد.

 

دانشمندان همچنین مدت زمان ترانزیت و مدت دگرگونی که منجر به ایجاد چنین سیستم ها میگردد را محاسبه کنند و دریابند که احتمال کشف چنین اقمار بیرونی هم وزن زمین بسیار زیاد است. حتی اگر این گونه قمر ها در مداری بسیار تنگ بدور ستاره مادر در گردش باشند، باز هم امکان کشف آنها از طریق روش ترانزیت بسیار زیاد است. ترکیب

روش مدت زمان ترانزیتی با مدت زمان دگرگونی

میتواند سیگنال های بسیار قوی را برای کشف ایجاد کند و در ادامه با استفاده از روش نور سنجی برای این گونه مدار ها میتوان نوع مدار این گونه دنیا های کوچک را مشخص نمود.


|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
اولین تصاویر مسنجر از مدار عطارد

برنامه کاوش های مداری درونی ترین سیارات منظومه شمسی تازه آغاز شده...

 

سفینه فضایی مسنجر که به تاریخ 17 مارچ یعنی چند روز قبل از نوروز وارد مدار سیاره عطارد شده بود، بعد از روشن نمودن تمام دستگاه هایش، اولین تصاویر از عطارد را به زمین فرستاد. این تصاویر شامل آن بخش های عطارد میگردد که در گذشته دیده نشده بود. این تصویر دیروز 3 شنبه توسط سیستم تصویر بردار دوگانه عطارد از فراز قطب جنوب عطارد تهیه شده.


گودال یا حفره برخوردی روشن در قسمت بالایی تصویر محلی بنام دیبوسی (Debussy) و گودال کوچکتر آن ماتابی (Matabei) با شعاع های تاریک در قسمت غرب دیبوسی می باشد. قسمت پائینی این تصویر نزدیک به قطب جنوب عطارد، در واقع قسمت های جدیدی است که مسنجر به عنوان اولین سفینه فضایی از آن بخش ها عکسبرداری میکند.

 

مسنجر بعد از تهیه اولین تصاویر و طی شش ساعت قبل از مخابره اطلاعات به زمین حدود 363 تصویر دیگر از این قسمت های عطارد تهیه نمود. تیم کنترول کننده مسنجر در حال حاضر اطلاعاتی را بررسی میکند که تازه به زمین مخابره شده. طی سه روز آینده، سفینه فضایی مسنجر 1185 تصویر دیگر از این بخش های عطارد میگیرد، اما نقشه برداری کامل از سیاره عطارد در روز های آینده و یا دقیقأ در 4 اپریل آغاز میشود.



سین سلمون پژوهشگر ارشد مسنجر در انستیتوت کارنیگی واشنگتن می گوید " همه اعضای تیم کنترول مسنجر سعی دارند تا این سفینه و ابزار های علمی آن را قبل از آغاز نقشه برداری و مطابق زمان تعیین شده بررسی نمایند. اولین تصاویر از مدار عطارد و اولین اندازه گیری ها به مثابه قطره های نخستین جریان وسیع اطلاعات تازه است که ما در سالهای آینده انتظار داریم. با این کار مسنجر میتوان گفت که برنامه کاوش های مداری درونی ترین سیارات منظومه شمسی تازه آغاز شده."


|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
کشف یک فواره کیهانی
تلسکوپ فضایی هرشیل ستاره ای را کشف نموده که آب را با فشار بسیار زیاد به فضای بین ستاره ای پرتاب میکند...

پژوهشگرانی که در دیگر گوشه های کیهان در جستجوی حیات اند معمولأ به جاهایی سرمی کشند که بتوانند یکی از اساسی ترین عنصر لازم برای شکل گیری حیات پیچیده شبیه آنچه را که ما می شناسیم، کشف  کنند. این عنصر کلیدی آب است.  در فاصله 750 سال نوری دور از ما، دانشمندان مقدار قابل توجه آب را کشف نمودند که از قطب های یک ستاره جوان مانند خورشید به فضا فوران می کند. جالبتر از همه که این آب یعنی (H2O) با سرعت حدود 200 هزار کیلومتر در ساعت مانند فواره های قوی از هر دو قطب این ستاره به فضای بین ستاره ای پرتاب میشود.


این کشف در چند مرحله بسیار جالب است. اول، نشان میدهد که در سراسر کیهان ستاره های جوان یا پیش ستاره ها میتوانند مقدار قابل توجه آب در اطراف خود داشته باشند که شرایط بسیار مستعدی را برای حیات ایجاد میکند. دوم، این کشف از جهت دیگر میتواند بر شکل گیری خورشید خود ما و نقش آب در شکل گیری آن و شکل گیری سیاره خود را روشنی بیاندازد.  


این ستاره توسط رصد خانه فضایی هرشیل ایسا (سازمان فضایی اروپا) کشف شده است. هرشیل می تواند با چشمان فروسرخ خود به درون ابر های غلیظ (چگال) گاز و گرد که باعث شکل گیری ستاره ها می شوند با قوت تمام نفوذ کند. در این قضیه هرشیل نشان های ضعیفی از وجود هیدروژن و اکسیژن را کشف نمود و با دنبال نمودن این نشانه ها دریافت که این اتم ها در اطراف ستاره آب را تشیکل می دهند. مولکول های آب به سمت ستاره پیش میروند و بعد از طریق فواران های عظیم گاز در قطب های آن به فضا پرتاب می شوند و بعد گرما و فشار آب را از طریق فوران گاز ها به بخار تبدیل میکند. زمانی که فوران گاز ها به فاصله مناسبی از ستاره میرسند، با سرعت سرد می شوند و باز دوباره به شکل آب مایع در می آیند. در این مرحله قطرات آب و یا درست تر بگویم گلوله های آب با سرعت 80 مرتبه سریعتر از سرعت میانگین یک گلوله حرکت میکنند و تعداد این قطرات هم بی نهایت زیاد می باشد. پژوهشگران میگویند میزان آب پرتاب شده از ستاره برابر است با میزان آب جاری شده از دریاچه آمازون در هر ثانیه.


اخترشناسان فکر میکنند مرحله فوران آب کوتاه می باشد، ولی پروسه ای است که تمام پیش ستاره ها یا ستاره های اولیه آن را پشت سر می گذارند. اگر چنین باشد، پس بدین معنی است که آب میتواند در سراسر کیهان پراکنده باشد و این ایده خیلی جالب و قابل تعمق است.


|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
از عجایب هند!

 هند - روز چهارشنبه پزشکان هندی با موفقیت دختربچه دو ساله هندی -لاکشمی تاتما- را که با چهار دست و چهار پا و همچنین اعضای اضافه داخلی- دو معده و چهار کلیه- به دنیا آمده بود ، مورد عمل جراحی قرار دادند.

یک تیم 30 نفره پزشکی در یک جراحی طولانی‌مدت 27 ساعته این عمل را انجام دادند.

وضعیتی که دختربچه هندی به آن مبتلا بود از لحاظ پزشکی «ایسکیوپاگوس» ischiopagus نامیده می‌شود. وقتی در زمان رشد جنینی دوقلوها در قسمت ایسکیوم به هم متصل می‌شوند ، این اصطلاح به کار برده می‌شود.


دوقلوی همسان این دختر ، در زمان زندگی جنینی به درستی تکامل پیدا نکرده بود و در حالی که اصلا سر نداشت، اندام‌هایش در وضعیتی بسیار نادر به این دختر متصل شده بود.

یکی از پزشکان بیمارستان اسپراش Sparsh وضعیت این دختر را خوب توضیف کرد و گفت که وی به مدت 48 ساعت در ICU بستری خواهد شد.

عمل جراحی ، روز سه‌شنبه شروع شد و در حالی که انتظار می‌رفت 40 ساعت طول بکشد ، ظرف 27 ساعت به اتمام رسید.

از آنجا که هندوها طبق اعتقادات خود رب‌النوع ثروت را دارای 4 دست می‌دانند ، لاشمی تاتما را با این الهه مقایسه می‌کردند و بعضی از ساکنان دهکده ای که لاشمی همراه والدینش در آن زندگی می‌کرد ، به همین علت برای این دختربچه احترام زیادی قائل بودند

عمل جراحی بسیار مخاطره‌آمیز بود اما پزشکان چاره‌ای به جز انجامش نداشتند. این دختر نمی‌توانست به سبب وضع اندام‌هایش راه برود و بعد از دوره بلوغ هم شانسی برای زندگی نداشت.

والدین لاشمی ، کارگرهای فقیری هستند که در شمال هند زندگی می‌کنند. آنها به روزنامه‌ها گفتند که پیشنهادات سیرک‌ها را برای خرید دخترشان رد کرده بودند.

پزشکان در طی جراحی ، علاوه بر برداشتن اندام‌ها ، بدشکلی لگن و ستون مهره‌ها را هم اصلاح کردند.

بیمارستان «اسپراش» کلیه هزینه‌های جراحی را بر عهده گرفت.

 

 


|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
طوفان در ماه

 آیا باور می‌کنید که در ماه طوفان بیاید. ماه فاقد اتمسفر است و آنچه ما از طوفان به خاطر داریم جابجایی سریع و کوبنده لایه های مختلف اتمسفر است. در ماه هم طوفان می آید ولی تعریف طوفان در ماه با زمین تفاوت دارد. همانطور که می دانید شب در قمر کوچک ما حدود دو هفته به درازا می‌کشد. مرز این شب طولانی و منجمد با روز داغ و تفدیده ماه دقیقاً یك خط است كه از قطب شمال ماه به قطب جنوب آن كشیده می‌شود. این موضوع به دلیل فقدان جو در ماه است. بنابراین پدیده روشن و یا تاریك شدن تدریجی كه ما در روی زمین آن را بارها و بارها تجربه كرده‌ایم، در ماه وجود ندارد. در این قمر زیبا می‌توان خط حركت شب یا روز روی سطح را به وضوح مشاهده كرد.
   

 

اگر شانس یارتان باشد و قادر به بودن در خط گذر شب به روز ماه باشید، طوفان عظیمی از غبار را مشاهده خواهید كرد كه پس از یك شب یخزده، با رؤیت خورشید گرمابخش در آسمان ماه به پایكوبی می‌پردازند. آیا این یك افسانه است؟ پاسخ منفی است زیرا سند و گواه زنده‌ای نیز برای این موضوع وجود دارد.
 یكی از مأموریتهای سرنشینان آپولوی 17 در سال 1972 نصب دستگاهی به نام "LEAM"روی سطح ماه بود. تیموتی استابز از  مركز پروازهای فضایی گودارد توضیح می‌دهد كه این وسیله برای بررسی غبار یا ذراتی كه در اثر برخورد سنگهای سرگردان به سطح ماه، از سطح این قمر جدا شده و راه فضا را در پیش می‌گیرند، طراحی شده بود.
 بیلیونها سال پیش سطح ماه در معرض برخوردهای سنگینی قرار داشت كه هم‌اكنون نیز گاه‌گاهی روی می‌دهد. غبار ناشی از این برخوردها  تمام سطح ماه را پوشانده است. مححقان پروژه آپولو می‌خواستند بدانند كه چه مقدار غبار در اثر این برخوردها به فضا بلند می‌شود و چه بر سر آنها می‌آید. LEAM به گونه‌ای طراحی شده بود كه می‌توانست با استفاده از سه سنسور خود سرعت ، انرژی و جهت ذرات به هوابلند شده را در سه جهت بالا، شرق و غرب اندازه‌گیری كند.
 این داده‌های قدیمی هم‌اكنون توسط گروه‌های مستقل و جداگانه‌ای از دانشمندان ناسا و دانشگاه‌های مختلف بررسی و آنالیز می‌شود. "گری اُلُاِفت" از دانشكده معادن كلرادو در گلدن، یكی از آنها است. او می‌گوید: "واقعاً شگفت انگیز است. هر بار كه صبح از راه می‌رسد جمعیت غبار به شدت افزایش پیدا می‌كند. آنها در همه جهت حركت می‌كنند و سرعتشان خیلی كمتر از سرعتی است كه ما برای ذرات جهنده ناشی از برخورد انتظار داریم."
 در توضیح علت این ماجرا  استابز ایده جالبی دارد: "قسمت روز ماه دارای شارژ مثبت و بخش تاریك آن دارای شارژ منفی است. زمانی كه خط شب و روز حركت می‌كند، ذرات باردارشده در اثر نیروی الكترواستاتیكی به جنبش در می‌آیند. كروی بودن ماه برایند نیروها را تقریباً افقی می‌كند و بنابراین ما شاهد حركت طوفانی از غبار می‌شویم."
 اُلُاِفت در ادامه سخنان استابز افزود: "موضوع جالب دیگر چند ساعتی پس از طلوع خورشید روی می‌دهد، در هر بار طلوع خورشید و پس از طی چند ساعتی دمای دستگاه LEAM به شدت افزایش می‌یافت و به دمای جوش آب می‌رسید تا جاییكه دستگاه به علت دمای بسیار زیاد خود را خاموش می‌كرد. این موضوع می‌توانست ناشی از چسبیدن غبار باردار شده بر سطح دستگاه باشد. در نتیجه سطح دستگاه كدر شده و انرژی بیشتری جذب می‌كرد كه منتج به افزایش دما می‌شد." هیچ‌كس در این مورد مطمئن نیست.LEAM برای مدت كوتاهی فعال بود وداده جمع‌آوری و ارسال می‌كرد. حدود 620 ساعت در شب و 150 ساعت در روز و بعد از آن خاموش شد و مأموریت پایان یافت.

 فضانوردان نیز ممكن بوده در زمانی كه به دور ماه می‌چرخیدند، این طوفان صبحگاهی را دیده باشند.  خدمه آپولوهای 8، 10، 12 و 17 در گزارشات خود پدیده گرگ‌و‌میش  بودن افق قبل از طلوع خورشید را گزارش كرده‌اند. این پدیده كه قاعدتاً نباید در ماه وجود داشته باشد می‌تواند به دلیل وجود غبار در فضا باشد. همچنین فضاپیمای نقشه‌بردار ناسا نیز درست لحظاتی قبل از طلوع و یا چند لحظه بعد از غروب خورشید، تصاویری از افق سرخ‌رنگ را ثبت كرده‌اند. درست مانند آنچه فضانوردان گزارش كرده بودند.
 برای درك بهتر این موضوع ، باید تا سال 2018 یعنی زمانی كه مجدداً فضانوردان به ماه باز‌می‌گردند صبر كنیم. اینبار آنها بر خلاف اسلاف خود اقامتی طولانی خواهند داشت و مسلماً شب و روز ماه را تجربه خواهند كرد. شاید این طوفان غبار مزاحمی جدی و مشكلی حیاتی باشد و شاید منظره‌ای زیبا از حركت در قمری ساكن و كسل‌كننده. بشر هنوز باید خیلی چیزها در مورد نزدیكترین همسایه سماوی خود یاد بگیرد.


|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
سیاه چاله چگونه ایجاد می شود؟

 

مسئله قابل توجه فقط این نیست كه جسمی در فضا وجود دارد بلكه این جسم مشخص كننده هندسه فضای اطرافش می باشد. انیشتین در این مورد می گوید: همیشه عقیده بر این بوده اگر تمام ماده جهان معلوم شود، زمان و فضا باقی می مانند، در حالی كه نظریه نسبیت تاكید می كند كه زمان و فضا نیز همراه با ماده نابود می گردند.

 بنابراین ، جرم با فضا ارتباط دارد. هر جسمی باعث می شود كه فضای اطرافش انحنا پیدا كند. ما به سختی متوجه چنین انحنایی در زندگی خود می شویم، زیرا با جرم های نسبتا كوچكی سروكار داریم. ولی در میدان های گرانشی بسیار قوی ، مقدار انحنا ممكن است قابل توجه باشد. تعدادی از رویدادهایی كه اخیرا در فضا مشاهده شده اند، نشان می دهند كه احتمال تمركز مقادیر جرم در بخش های كوچكی از فضا وجود دارد. اگر ماده ای با جرم معین به اندازه ای متراكم شود كه به حجم كوچكی تبدیل گردد و آن حجم برای چنین ماده‌ای بحرانی باشد، ماده تحت تاثیر گرانش خود شروع به انقباض می نماید. با انقباض بیشتر ماده ، فاجعه گرانشی گسترش می‌یابد و آنچه كه فرو ریختن گرانشی نامیده می شود، آغاز می گردد. تمركز ماده در این فرآیند افزایش می یابد و طبق نظریه نسبیت ، انحنای فضا نیز به تدریج بیشتر می گردد.

 

سرانجام لحظه ای فرا می رسد كه هیچ پرتوئی از نور ، ذره و نشانه فیزیكی دیگر نمی تواند از این قسمت كه دچار فروریختن جرم شده ، خارج گردد. این جسم به عنوان سیاهچاله شناخته شده است. شعاع جسم در حال فرو ریختن كه به یك سیاهچاله تبدیل می گردد، شعاع گرانشی نامیده می شود. این شعاع برای جرم خورشید سه كیلومتر و برای جرم زمین 9/0 سانتی متر است.

 اگر خورشید در اثر انقباض به كره‌ای با شعاع سه كیلومتر تبدیل شود، به صورت یك سیاهچاله در می آید. گرانش در سطح جسمی كه شعاعش با شعاع گرانشی جرم آن برابر می باشد، فوق‌العاده شدید است. برای غلبه بر نیروی گرانشی لازم است سرعت فرار افزایش یابد، كه مقدار آن بیشتر از سرعت نور می باشد. طبق نظریه خاص نسبیت كه اكنون قابل قبول است، در جهان هیچ چیز نمی تواند با سرعت بیشتر از سرعت نور حركت كند. به همین دلیل سیاهچاله ها اجازه نمی دهند هر چیزی از آنها خارج گردد. از سوی دیگر ، سیاهچاله می تواند ماده را از فضای اطراف به درون خود ببلعد و بزرگتر شود. برای توضیح تمام پدیده هایی كه مربوط به سیاهچاله می شوند، فرضیه عام نسبیت لازم می باشد. بر اساس این نظریه ، گذشت زمان در میدان گرانشی قوی آهسته می باشد. برای ناظری كه در خارج سیاهچاله قرار دارد، افتادن یك جسم به درون سیاهچاله مدت طولانی متوقف می گردد. در چنین حالتی ناظر فرضی در ارتبط با عمل انقباض واقعا تصویر كاملا متفاوتی را مشاهده خواهد نمود. ناظر در حالی كه در ظرف مدت محدودی به شعاع گرانشی می رسد، سقوطش ادامه می یابد، تا آنكه به مركز سیاهچاله برسد. ماده در حال فروریختن ، پس از گذشتن از شعاع گرانش به انقباض ادامه می دهد. طبق اختر فیزیك نظری جدید ممكن است سیاهچاله ها مرحله پایانی زندگی ستارگان جسیم باشند. مادامی كه یك منبع انرژی در ناحیه مركزی ستاره فعالیت می نماید، درجات حرارت بالا باعث انبساط گاز و جدا شدن لایه های بالائی آن می شود. در عین حال ، نیروی گرانشی عظیم ستاره این لایه ها را به سوی مركز می كشاند. پس از آن كه سوخت تامین كننده واكنش‌های هسته‌ای به مصرف رسید، درجه حرارت در ناحیه مركزی ستاره به تدریج پایین می آید. در این مرحله تعادل ستاره به هم می خورد و ستاره تحت تاثیر نیروی گرانشی خود منقبض می گردد. تكامل و تغییر بیشتر آن به جرمش بستگی دارد. طبق محاسبات اگر جرم ستاره سه تا پنج برابر جرم خورشید باشد، مرحله پایانی انقباض آن ممكن است باعث فروریختن گرانشی و تشكیل سیاهچاله گردد.


|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
كشف سیاره ای 'شبیه زمین' در فاصله 20 سال نوری

سیاره نویافته خیلی از كره زمین بزرگتر نیست

 

منجمان سیاره ای را در خارج از منظومه شمسی ردیابی كرده اند كه بیش از هر سیاره خارجی دیگری كه تا به امروز كشف شده به زمین شباهت دارد؛ كره ای كه امكان دارد آب بر سطح آن جاری باشد.

این سیاره در مدار ستاره كم فروغی به نام "Gliese 581" كه فقط 20 سال و شش ماه نوری از زمین فاصله دارد در صورت فلكی "میزان" (Libra) كشف شده است.

دانشمندان این كشف را با كمك تلسكوپ 6/3 متری "اسو" (رصدخانه جنوبی اروپایی) انجام داده اند.

آنها می گویند دمای ملایم سطح سیاره بدان معنی است كه هرگونه آبی در آن احتمالا در حالت مایع وجود دارد و این موضوع شانس وجود حیات در آن را افزایش می دهد.

استفان اودری از رصدخانه ژنو كه نویسنده اصلی مقاله ای علمی در این باره است می گوید: "ما تخمین زده ایم كه میانگین دمای این 'ابرزمین' چیزی میان صفر و 40 درجه سانتیگراد باشد، و بنابراین آب در آن در حالت مایع خواهد بود."

"به علاوه، شعاع آن تنها باید یك و نیم برابر شعاع زمین باشد، و مدل ها پیش بینی می كند كه این كره یا سنگی است - مثل زمین - یا پوشیده از اقیانوس ها."

خاویر دلفوسه، از اعضای تیم محققان دانشگاه گرنوبل، افزود: "همانطور كه می دانیم آب برای وجود حیات اهمیت اساسی دارد."

به اعتقاد وی این سیاره ممكن است به هدف خیلی مهمی برای ماموریت های آینده فضایی جهت یافتن زندگی فرازمینی بدل شود.

در اینگونه ماموریت ها تلسكوپ هایی در فضا قرار داده خواهد شد كه می توانند "نشانه های" نوری گویای وجود فرآیندهای بیولوژیكی را ردیابی كنند.

این رصدخانه های فضایی در پی ردیابی آثار گازهای جوی مانند متان و حتی نشانگرهای كلوروفیل، رنگدانه های گیاهان زمینی كه نقشی حیاتی در فتوسنتر بازی می كنند، برخواهند آمد.

ردیابی 'غیرمستقیم'

این سیاره خارجی كوچكترین سیاره یافت شده تا به امروز است و ظرف تنها 13 روز یك دور كامل حول ستاره مركزی می گردد.

در اصطلاح منجمان به سیاراتی كه حول سایر ستاره ها غیر از خورشید می گردند سیاره خارجی گفته می شود.

فاصله این سیاره از ستاره مركزی چهارده بار كمتر از فاصله زمین از خورشید است.

با این حال با توجه به اینكه این ستاره مركزی كوچكتر و سردتر - و در نتیجه كم فروغ تر - از خورشید است، سیاره مورد نظر در "ناحیه قابل سكونت" اطراف آن، یعنی ناحیه ای كه آب می تواند در آن به صورت مایع باشد قرار دارد.
 
گلیسه 581 خیلی كم فروغ تر و خنك تر از خورشید است


منظومه گلیس 581 توسط رصدخانه جنوبی اروپایی (European Southern Observatory) در لا سیلا واقع در كویر آتاكاما شناسایی شد.

پژوهشگران برای این اكتشاف، از یك ابزار بسیار حساس كه می تواند تغییرات بی نهایت كوچك در شتاب یك ستاره هنگام كشیده شدن توسط نیروی گرانش سیاره ای در آن اطراف را اندازه گیری كند استفاده كردند.

منجمان هنوز مجبور به توسل به این شیوه ها هستند زیرا تلسكوپ های فعلی قادر به عكس گرفتن از اجرام آسمانی خیلی دوردست و كم فروغ مانند سیارات خارجی نیستند، به ویژه اگر در نزدیكی ستاره ای درخشان قرار داشته باشند.

تاكنون وجود سه سیاره در منظومه گلیس 581 استنباط شده است. به غیر از "اَبَر زمین" دو سیاره دیگر یكی 15 برابر زمین و دیگری 8 برابر زمین در این منظومه وجود دارد.

كشف تازه باعث هیجان زیادی میان دانشمندان شده است.

از میان 200 سیاره خارجی كه تاكنون كشف شده، شمار بسیار زیادی از آنها غول های گازی از نوع مشتری هستند كه دمای آنها به علت نزدیكی به خورشیدهای داغ، بسیار بالاست.

الیسون بویل، مسئول بخش نجوم در موزه علوم لندن در مورد این اكتشاف گفت: "از همه سیاراتی كه تاكنون در اطراف سایر ستاره ها پیدا كرده ایم، این یكی طوری به نظر می رسد كه گویی حاوی مخلفات لازم برای حیات باشد."

"فاصله اش از ما 20 سال نوری است یعنی به این زودی ها به آن پا نخواهیم گذاشت و باید منتظر انوع تازه فناوری های رانشی كه می تواند در آینده تغییر كند باشیم. و واضح است كه تلسكوپ های قدرتمندی را بر آن متمركز خواهیم كرد تا ببینیم چه می توانیم رؤیت كنیم."

"اینكه آیا جای دیگری (غیر از زمین) زندگی وجود دارد یا نه سوالی اساسی است كه همه ما می پرسیم."


|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : جمعه 17 تير 1390
دانستنی های جالب از سراسر جهان که تا به امروز نخوانده بودید

 
http://persian-star.net/1388/2/19/1.jpg
متوسط عمر زنان ژاپنی ۸۴ سال است؛ در حالیکه متوسط عمر زنان بوتسوانایی (کشوری در جنوب آفریقا) بیشتر از ۳۹ سال نیستدر روسیه سالانه بیش از ۱۲ هزار زن در نتیجه خشونت های خانوادگی جان خود را از دست می دهند

نیمی از شهروندان ۱۵ ساله انگلیسی تجربه مصرف مواد مخدر را کسب کرده و یک چهارم جمعیت ۱۵ ساله این کشور نیز سیگار مصرف می کند.

یک سوم کسانی که دچار چاقی مفرط هستند در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند.

در بین کشورهای توسعه یافته بیشترین آمار در مقوله بارداری زودهنگام به آمریکا و انگلستان اختصاص دارد.

آمار زنان گمشده چینی به ۴۴ میلیون نفر می رسد.

تعداد زنان آرایشگر برزیلی از تعداد سربازان این کشور بیشتر است.

۸۱ درصد اعدام های صورت گرفته در سال ۲۰۰۲ در سه کشور جهان به وقوع پیوسته.

ادامه در لینک زیر
در اتحادیه اروپا روزانه هر راس گاو به میزان ۵/۲ دلار مورد حمایت مالی قرار می گیرد، اما ۷۵ درصد جمعیت قاره آفریقا با پولی بسیار کمتر از این رقم به زندگی روزانه خود ادامه می دهند.

یک پنجم جمعیت دنیا با درآمد روزانه کمتر از یک دلار به حیات خود ادامه می دهند.

۱۳ میلیون و دویست هزار آمریکایی در طول یک سال مورد جراحی زیبایی قرار گرفته اند.

در اثر انفجار مین های زمینی، هر ساعت یک انسان جان خود را از دست می دهد و یک نفر دیگر نیز دچار معلولیت می شود.

در هندوستان ۴۴ میلیون کودک به عنوان کارگر مورد استفاده قرار می گیرند.

در کشوهای صنعتی روزانه ۶تا۷ کیلوگرم مواد افزودنی وارد بدن انسان ها می شود.

پردرآمدترین ورزشکار جهان، «تایگر وودز» گلف باز، در طول سال ۷۸میلیون دلار و به عبارت دیگر در هر ثانیه ۱۴۸ دلار درآمد کسب می کند.

در آمریکا هفت میلیون زن و یک میلیون مرد نظم غذایی خود را از دست داده اند.

در واشینگتن برای فعال نگه داشتن نمایندگان، ۶۷ هزار نفر و به ازای هر نماینده کنگره ۱۲۵ نفر مشغول فعالیت هستند.

تصادف وسایل نقلیه موتوری در هر دقیقه باعث مرگ دو نفر می شود.

تعداد کسانی که طاق های طلایی «مک دونالد» را می شناسند، بیشتر از افرادی است که با تاج خار مسیحیت آشنایی دارند.

در کنیا یک سوم درآمد هر خانواده صرف رشوه دادن می شود.

رقم معاملات غیرقانونی مواد مخدر در جهان به ۴۰۰ میلیارد دلار می رسد.

یک سوم آمریکایی ها سفر موجودات فضایی به زمین را باور می کنند.

در بیش از ۱۵۰ کشور جهان اعمال شکنجه صورت می گیرد.

هر روز یک هفتم جمعیت جهان یعنی ۸۰۰ میلیون نفر گرسنه می مانند

احتمال زندانی شدن مردان سیاه پوست آمریکایی ۳۳ درصد می باشد.

یک سوم جهان در شرایط جنگی به سر می برد.

احتمال دارد ذخایر نفتی جهان در سال ۲۰۴۰ به پایان برسد.

۸۲ درصد سیگاری های جهان در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند.

۷۰ درصد مردم جهان غیر از زبان رایج در کشورشان هیچ زبان دیگری را نشنیده اند

یک چهارم درگیری های مسلحانه برای دست یابی به منابع طبیعی صورت می گیرد.

هر سال ده زبان به جمع زبان های مرده دنیا می پیوندد.

تعداد افرادی که در اثر خودکشی جان خود را از دست می دهند، بیشتر از تعداد کسانی است که ضمن درگیری ها کشته می شوند.

در آمریکا هر هفته به طور متوسط ۸۸ دانش آموز به شکل مسلح وارد کلاس درس می شوند.

در نبردهای مسلحانه سراسر جهان ۳۰۰ هزار سرباز کودک در حال جنگیدن هستند

در انتخابات سال ۲۰۰۱ انگلستان ۲۶ میلیون نفر شرکت کردند، در حالیکه همان سال و در جریان نخستین دور انتخاب Pop Idol انگلستان ۳۲ میلیون انگلیسی رای دادند.

در دنیا ۲۷ میلیون برده وجود دارد.

آمریکایی ها در هر ساعت ۵/۲ میلیون عدد بطری پلاستیکی را به جمع زباله ها اضافه می کنند. یعنی در عرض سه هفته می توان با روی هم گذاشتن این بطری ها با خطی پلاستیکی کره زمین را به کره ماه متصل کرد.

هر انگلیسی روزانه به طور متوسط ۳۰۰ بار در محوطه تحت پوشش دوربین های مدار بسته قرار می گیرد.

هر عدد میوه کیوی که بوسیله هواپیما از زلاند نو به انگلستان حمل می شود، پنج برابر وزن خود گاز گلخانه ای به جو زمین اضافه می کند.

بدهی آمریکا به سازمان ملل متحد از مرز یک میلیارد دلار گذشته است.

احتمال بروز مشکلات روانی در فرزندان خانواده های فقیر، سه برابر بیشتر از احتمال بروز همین مشکلات در کودکان خانواده های مرفه می باشد.


|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : چهار شنبه 15 تير 1390
جمجمه بیگانه

این یکی از اسرارآمیز ترین فسیل های جمجمه انسان نماست که در سال 2010 در آفریقا یافت شده است . اگر چه اندازه خارجی و سایز حفره مغز این جمجمه ها شبیه به انسان امروزیست ، ولی در حقیقت آنها متعلق به دوازده میلیون سال قبل میباشند . این به این معنیست که این انسان نما بسیار قدیمیتر از هر جمجمه کشف شده دیگری در این سیاره است منجمله لوسی. (Australopithecus or AL 288-1 که تخمین زده میشود 3.2 میلیون سال قبل زندگی میکرده ) . ویا Ardi اولین انسان شناخته شده به تاریخ 4.4 میلیون سال قبل ) .

در حال حاضر این جمجمه ی مرموز در 25 دانشگاه بزرگ و مراکز تحقیقاتی در سراسرجهان بررسی شده است. همچنین ، یکی از عجیب ترین واقعیات در مورد این جمجمه اینست که حاوی مقداری بسیار زیادی ایریدیم است . تقرییا 560 برابر Ardi .و میدانیم ایریدیم یک ماده بسیار معمولی در شهاب سنگهاییست که از فضا به زمین آمده اند .

http://animal.discovery.com/tv/lost-tapes/meet-the-creatures/creature-images/reptilian-625x450.jpg

این جمجمه شبیه توصیفات کردوا موتوا از چیتاولی ها است.


|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 14 تير 1390
مدارک و شواهد از انسان مدرن باقدمت چندین میلیون سال

- جمجمه ی کاستندلو در ایتالیا با قدمت ۳ تا ۴ میلیون سال

این جمجمه که متعلق به یک انسان مدرن است در سال ۱۸۸۰ در ایتالیا کشف شد. جمجمه در لایه ی خاکی که مربوط به دوره ی پلیوسن (۵٫۳۳۲ تا ۲٫۵۸۸ میلیون سال پیش ) بود قرار داشت.وبا توجه به این مطلب عمر این  جمجمه ۳ تا ۴ میلیون سال تخمین زده شد ه است .

۲- رد پای انسان با قدمت ۱۴۵-۱۹۵ میلون سال (ترکمنستان )

در اوایل دهه ی ۸۰ میلادی خبری مبنی بر پیدا شدن رد پای انسان در کنار رد پای دایناسور در ترکمنستان در مقالات علمی  شوروی سابق مشاهده شد  . ولی در آن زمان به علت اینکه ترکمنستان بخشی از شوروی بود  این گزارش توسط دولت مسکوت گذاشته شد.بعد از استقلال ترکمنستان  تحقیق روی این رد پاها توسط دانشمندان دوباره آغاز شد.آنها کشف کردند که برخی از این رد پاها  که مربوط به دوره ی ژوراسیک می باشد متعلق به انسان است.آنها از دکتر اریک سویفت در امریکا دعوت کردند تا برای انجام تحقیات بیشتر به ترکمنستان سفر کند . دکتر سویفت در نهایت به این نتیجه رسید که ردپاها متعلق به انسان است و به اضافه ی آن آثار رد پای بز نیز درصخره هایی که در دوره ی ژوراسیک شکل گرفته بودند پیدا شد  .( دوره ژوراسیک بین ۱۴۵ تا ۱۹۵ میلون سال پیش)

۳- رد کفش انسان با قدمت ۲۰۵-۲۵۰ میلیون سال متعلق به دروه ی تریاسه در نوادا- امریکا

این رد پا توسط یک زمین شناس آماتوردر دره فیشر در نوادا  کشف شد .در ۸ اکتبر سال  ۱۹۲۲

در روزنامه ی نیویورک سان دی مطلبی با عنوان راز یک ردپای سنگی  به نقل از  دکتر بالو منتشز گشت که متن آن در زیر آمده است :

جان رید  یک مهندس معدن و زمین شناس  چند وقت پیش که برای اکتشاف فسیل به نوادا رفته بود در حین گشت زنی  ناگهان ایستاد و  با شگفت زدگی  بخشی از  تخته سنگی که روی آن ایستاده بود را  دید که شبیه رد پای انسان بود . .بررسی های بیشتر نشان داد که آن رد یک پای برهنه نیست بلکه رد یک کفش می باشد که تبدیل به سنگ شده است . قسمت پنجه و قسمتهای بالای آن از بین رفته  اما دو سوم آن سالم مانده وفرم آن « به صورتی بود که انگار حاشیه دوزی چرمی داشت ویک خط دوخت در مرکز آن مشاهده می شد و جای پاشنه به وضوح قابل رویت بود .

این رد پا بعدها نیز بررسی  و صحت قدمت  ردپا و سنگ توسط دانشمندان تایید شده است وهمچنین با بررسی آن در زیر میکروسکوپ جای نخهای دوخت آن نیز تایید شده است .

بقیه شواهد و مدارک در ادامه مطلب...

 

4-رد پای انسان ودایناسور در تگزاس

همانطور که در یکی از مقالات این سایت  آمده است رابطه انسان و دایناسورها در نقاشی ها و کنده کاری های  متعدد دیده شده اما .با کشف رد پای انسان ودایناسور در کنارهم  این تئوری را که میگوید انسان و دایناسورها هم دوره نبوده اند دوباره به چالش کشیده شده است.

در کنار ساحل رودخانه پالوکسی درگلن رز تگزاس در اثر سیل تخته سنگی نمایان شد که در آن هزاران رد پای انسان و دایناسورها در کنار هم وجود دارد. بسیاری از این رد پاها به موزه منتقل شده است ولی با این حال تعداد زیادی هنوز در منطقه موجود است.



۵- جمجمه ی ذغال سنگی با قدمت ۲۸۰ میلیون سال

یکی از جدیدترین  و مورد تایید ترین مورد جمجمه ی پیدا شده توسط آقای اد کنارد در معدن ذغال سنگ است. آقای کنارد یک شی بزرگ را در رگه های آنتراسیت معدن کشف کرد که شباهت عجیبی به جمجمه ی انسان اولیه داشت .

او ترتیب یک ملاقات را با متخصصان موزه ی استمسونین داد که این متخصصان در وحله ی اول وبدون هیچ آزمایش علمی  و فقط با یک نگاه اعلام کردند که این شی  حاصل سفت شدن مواد معدنی می باشد و فقط شکل یک جمجه را دارد!

آقای اد کنارد پس از آن شروع به بررسی و تراشیدن برخی از نقاط جمجمه نمود که در یک مورد به حفره ای برخورد  که تقریبا در محل فک آن قرار داشت و شبیه قوس دندانی بود.وی یک عکس از آن گرفت برای یکی از مشهورترین آناتومیست های جهان فرستاد و پس از مدت کوتاهی جواب گرفت که آنچه در عکس بدان اشاره کرده است در واقع یک دندان آسیای کوچک می باشد و نوک تیز دندانهانیز قابل مشاهده است.

پس از آن او مقدار دیگری از مواد سنگی داخل جمجمه را تخلیه کرد به سوراخهای ا ستخوانی برخورد (حالت اسفنجی استخوان )  . سپس او یک اسکن مادون قرمز روی جمجمه انجام داد . این اسکن نشان داد که مواد تشکیل دهنده ی این جسم منشا استخوانی دارند. او آزمایش های دیگری نیز در معتبر ترین آزمایشگاهای امریکا انجام داد که همه ی آنها این مطلب را که این فسیل متعلق به انسان است را تایید می نمود .


|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 14 تير 1390
تولد امام حسین و حضرت عباس و امام سجاد مبارک

دامن علقمه را عطر گل یاس یکی است

 

قمر بنی هاشمیان در همه ناس یکی است

 

سیر کردم عدد ابجد و دیدم به حساب

 

نام زیبای اباصالح و عباس یکی است

 


|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 14 تير 1390
بشقاب پرنده ،ساخته زمینیان یا فرازمینیان؟
مهمترین مطالب مربوط به ” اشیای پرنده ناشناس ” را به صورت زیر میتوان خلاصه کرد:
1- از گذشته های دور تا جنگ جهانی دوم ، گزارشات اندکی در مورد رویت اشیاء نورانی ناشناخته ، بخصوص در آسمان ، وجود دارد.
2- در سال 1942 ، در جریان جنگ جهانی دوم، خلبانان انگلیسی که از بمباران شهر “اسن” در آلمان بازمی گشتند، با بالون های شفاف نارنجی رنگ و با سرعت زیاد، در آسمان مواجه شدند . این بالون ها ، پس از آن نیز بارها مشاهده شدند و از جانب آمریکا و انگلیسی ها Foo Fighter لقب گرفتند.

3- در اکتبر 43، هنگام بمباران شهر ” شواینفورت ” در آلمان ، خلبانان آمریکایی و انگلیسی به دیسک های پرنده ای برخورد می کنند که گلوله به آن ها اثر نمی کند. اصطلاح ” UFO)” Unidentified Flying Objects ) ، یا” اشیای پرنده ناشناخته”، اولین بار در سال 44 از جانب متفقین ، برای نامیدن این دیسک ها بکار می رود.
4- 14 ژوئن 47 ، یک شیء پرنده ناشناس ، در شهر ” روزول” واقع در ایالت نیومکزیکو آمریکا سقوط کرد و از آن پس این شهر بصورت قبله گاه معتقدین به” حضورغریبه ها روی زمین” درآمد. این جنجالی ترین و مهمترین حادثه در تاریخ مشاهده بشقاب پرنده ( یکی ازاشکال یوفو) می باشد.
5- 19 سپتامبر 76، سرهنگ پرویز جعفری، خلبان ارتش ایران، در آسمان تهران ، با شیء پرنده ناشناس برخورد می کند. او هنوز یکی از معتبر ترین شاهدان رویت این اجسام است ودر کنفرانس ها و مجامع بررسی “بشقاب پرنده” در سراسر دنیا، مشاهدات خود را بیان داشته است...

 

6-از مجموع حدود 10000 گزارش در مورد این ناشناخته ها، 600 مورد بدون توضیح و باقی خطاهای دید در هنگام مشاهده پدیده های طبیعی ، اعلام شده است.آلمان نازی و ” بشقاب پرنده”
اولین سازنده وسیله پرواز به شکل دیسک Chance Vought آمریکایی بود . او در سال 1911 ماشین پروازی به صورت چتر ساخت و در سال 1940 به کمک Charles Zimmerman ماشین های مشابه دیگری می سازد که مورد تایید سازمان “ناسا”، National Advisory Committee for Aeronautics ، قرار می گیرد.( ناسا در آن زمان ” کمیته ” بود و اینک “آژانس” می باشد).مهمترین دستاوردها را در ساخت بشقاب پرنده باید به حساب آلمان هیتلری گذاشت. WW2 نام اولین پروژه آلمان ها در این زمینه بود. در سال 1939 پروفسور آلمانی ” هنریش فوکه ” هواپیمایی به شکل بشقاب پرنده ، به نام Focke-Wulf طراحی کرد. همچنین آلمانی دیگری به نام ” آرتور ساک” دیسک پرنده ای به نام As-6 ساخت که کارخانه آن در لایپزیک قرار داشت و مهمترین محصول آن بشقاب پرنده های HAUNEBU 1-2-3 بود. این پروژه در سال 1939 آغاز به کار کرد. در سال 1942 مدل -1 و در سال 44 مدل- 2 با قطر 26 متر ، با نام ” تول” ، با سرعتی نزدیک به 6 هزار کیلومتر در ساعت(!) ساخته شد. HAUNEBU-3 ، برای پرواز به مدار زمین طراحی میشد که آلمان ها شکست میخورند. در مورد این مدل آخر گفته میشود که دانشمندان باتوجه به حرکت دورانی زمین و حرکت دورانی بشقاب ها ، در جهت مناسب، در نظر داشتند که از آن ها برای خروج از جو از قطب شمال و بازگشت به زمین ، از قطب جنوب استفاده کنند.آنچه با نام رسمی ” بشقاب پرنده ” ساخته شد ، محصول کار سه دانشمند آلمانی به نام های “شریفر” ، “هابرمول” ، ” میتشه” و یک ایتالیایی به نام ” جوزف بلونتسو” بود ودر فوریه 1941 در نزدیکی پراگ آزمایش شد.اهمیت این اخبارآنگاه مفهوم است که بدانیم تمام این تحقیقات بصورت” فوق سری” انجام می شدو مهمتر آن که پس از پایان جنگ نیزاقدامی از جانب متفقین برای افشای آن ها صورت نگرفت. در حالی که شواهد همه دال برآن است که آن ها بدون فوت وقت سعی کردند این پروژه ها را در خانه خود تکمیل کنند.ستاد نیروهای آمریکایی ، مستقر در برلین در شانزدهم دسامبر 1947 ، در پی اوج گیری گمانه زنی ها در مورد بشقاب پرنده های آلمانی ، همزمان با گزارشات رویت آن ها در آسمان و به ویژه پس از ماجرای ” روزول” ، در ژوئن همان سال، رسما اعلام می دارد که هیچگاه برنامه ای برای تولید بشقاب پرنده در آلمان وجود نداشته است(!).

سرنوشت دانشمندانی هم که در این زمینه ها کار میکردند ، بعد ها سوژه کتاب وحدس و گمان ها ی زیادی شد. به عنوان نمونه ” شیفر” در سال 1952 ، در حالی که به صورت مستقل روی ساخت یک پرنده کار میکرد، در آلمان به قتل رسید.در سال 1945 ، بشقاب پرنده ساخت آلمان ، با نام ، ” دیسک بلوتسو” در اولین و آخرین پرواز آزمایشی خود در سه دقیقه اول پرواز به سرعت 2200 کیلومتر در ساعت دست یافت . بقایای کارخانه این بشقاب پرنده که در شهر Breslau ( بعد از جنگ جزو خاک لهستان شد) قرارداشت ،در جنگ ، به همراه گویا سه تن از طراحان این دیسک، از جمله “اتو هابرمول” به دست ارتش سرخ افتاد. فیلم مستندی وجود دارد که نشان می دهد، شیء بزرگی ، که گویا بقایای بشقاب پرنده منفجر شده توسط خود نازی هاست و با برزنت پوشانده شده است ، توسط ارتش سرخ از این محل حمل میشود.روزنامه فرانسوی France-Soir در تاریخ هفتم ژوئن 1952 در مصاحبه ای با مهندس ” ریچارد میته” سرهنگ بازنشسته نیروی هوایی آلمان ، از قول وی چنین می نویسد: ” در سال 44 من با کمک شش مهندس دیگر بشقاب پرنده ” فااو-7″مجهزبه موتورBreslau را ساختم که در قطب شمال در کانادا، مورد آزمایش قرار گرفت. کارخانه “برسلاو” به همراه سه مهندس طراح در آن به دست ارتش سرخ افتاد. بشقاب پرنده هایی که این روزها در آسمان دیده می شوند ساخت شوروی هستند”.سرگردآلمانی ” رودولف لیسار”، در کتاب ” سلاح سری آلمان و تکمیل آن ها بعد از جنگ” ، می نویسد:” کارخانه “براسلاو” و چند مهندس آلمانی به چنگ شوروی ها افتادند و آن ها را به سیبری فرستادند .جایی که با موفقیت دنباله کار روی بشقاب پرنده ها ادامه یافت. مهندس ” ریچارد میته” نیز اکنون در آمریکاست و اطلاعات حاکیست که در حال ساخت بشقاب پرنده می باشد”.در سال 1978 نیروی هوایی آمریکا اعلام می دارد که هیچ مستنداتی مبنی بر ساخت بشقاب پرنده ، به کمک مهندیسن آلمانی، نه در آمریکا و نه در اتحاد شوروی ، وجود ندارد.در این سال ها ، و بعد از آن ، افراد ی با تمایلات ” نئوفاشیستی” ، همواره سعی داشته اند ثابت کنند که بشقاب پرنده ها نتیجه ادامه پروژه های به سرقت رفته ازآلمان ها ، بوسیله متفقین هستند . نمونه آن ” ارنست سوندل” کانادایی و کتابش ” یوفو-اسلحه سری آلمان” است. اوهمچنین آثاری در نفی “هولوکاست” دارد و بخاطر آن ها در فوریه 2007 ، دادگاه آلمان او را به تحمل پنج سال زندان محکوم کرد.در سال های اخیر کتاب های زیادی نیزبد ون تمایلات فاشیستی در مورد دستیابی نازی ها به تکنولوژی ساخت پرنده های پیشرفته ، به رشته تحریر درآمده است که از آن جمله اند: ” طرح های سری رایش سوم” ، نویسنده David Myhra ؛ “آلترناتیو لوفت وافه “، نویسنده John Boxter ؛ ” بشقاب پرنده های رایش سوم”، نویسنده Len Kosten ؛ و کتاب هایی ازدانشمندان روسیه چون ” د.آ. سوبالف” و ” ب. خازانوف” و...
در همین رابطه ،” میخائیل گرشتین ” ، رئیس کمیسیون “یوفولوگی” انجمن جغرافیایی روسیه ، چندی پیش در مقاله ای با عنوان ” دانشمندان هنوز در مورد بشقاب پرنده های نازی ها بحث میکنند”، منتشره درستون علمی “کامسامولسکایا پراودا” ، به بررسی این مساله مهم می پردازد.آنچه از طرف آمریکایی ها و انگلیسی ها ، در زمان جنگ ، به نام Foo Fighter وازجانب آلمان هاKugelblitz خوانده می شد ، بالون های درخشانی بودند که در آسمان آلمان و دیگر مناطق اروپا دیده شدند و باسرعت زیاد پرواز میکردند و گلوله متفقین بر آن ها اثری نداشت. سال ها این بالون ها نیزتحت عنوان ” اشیاء پرنده ناشناخته” مورد ارزیابی قرار می گرفت. و تنها چند سالی است که اسناد تولید آن ها بوسیله نازی ها، منتشر گردیده است .” ویکتور شاوبرگر(1958-1885 )، دانشمند اتریشی و ازمعروف ترین طراحان موتورهای جت برای بشقاب پرنده هادرآلمان هیتلری بشمار می رود. وی را ابتدا به بهانه بی احترامی به هیتلر بازداشت می کنند تا از او در طراحی توربین های خنک کننده برای هواپیماهای “مسراشمیت” استفاده نمایند.او در سال 1958 می نویسد: “مدل بشقاب پرنده آزمایش شده در سال 1945، به کمک مهندسین و متخصصین ورزیده زندانی در اردوگاه ” مات هاوزن” ، ساخته شد. آن ها پس از پایان کار به اردوگاه برگردانده شدند واین پایان کار آن ها بود. من اینک پس از جنگ راجع به فعالیت های فشرده برای ساختن مدل های پیشرفته میشنوم. ولی باید بگویم که بدون اسنادی که پس از جنگ به دست متفقین افتاد ، حتی چیزی شبیه مدل من را هم نمی توانستند بسازند. آن نمونه به دستور Keitel نابود گردید”.“شاوبرگر” خاطر نشان می کند که مدل بشقاب پرنده آزمایش شده در چهاردهم فوریه 1945 ، در حوالی ” پراگ”، توانست در زمان سه دقیقه ، پانزده کیلومتر اوج بگیردو در پرواز افقی سرعتی معادل 2200 کیلومتر داشته است.“ژوزف بلونتسو” ولی گفته است که نمونه های زمان جنگ موفقیت آمیز نبودند .برخی کارشناسان نظامی روس با بررسی این دستاوردهای علمی- نظامی نازی ها، معتقدند در صورتی که جنگ دو،سه سال دیگر به درازا می کشید، آلمان ها در نبرد هوایی به مرحله شکست ناپذیری می رسیدند.طرفداران فانتزی معتقدند که آلمان ها مدل های خود را از روی یوفو های واقعی آمده از کرات دیگر، طراحی کرده اند. ولی هیچ منبع موثق ومعتبری مشاهده بشقاب پرنده، با چنین مشخصاتی را قبل ازجنگ جهانی دوم گزارش نکرده است.عکس هایی بر در و دیوار برخی بناهای تاریخی ، برای اثبات قدمت موضوع ارائه می شود . همچنین موارد ی چند از مشاهده اشیای پرنده ناشناس ، توسط مورخین گزارش شده است . به عنوان مثال “کریستف کلمب” نیز در خاطراتش به یک مورد اشاره می کند. ولی قضاوت در مورد ماهیت آن ها بسیار دشوار است.

 





|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : سه شنبه 14 تير 1390
خورشید

خورشید این ستاره در مرکز منظومه شمسی است. این است که تقریبا کاملا کروی و متشکل از پلاسمای داغ را در هم آمیخته با میدان های مغناطیسی. [10] [11] از آن است که قطر آن حدود 1،392،000 کیلومتر ، حدود 109 برابر زمین ، و جرم آن (در حدود 2 × 1030 کیلوگرم ، که 330000 بار از زمین) برای حساب های در مورد 99.86 درصد از جرم کل منظومه شمسی. [12] از نظر شیمیایی ، حدود سه چهارم از جرم خورشید از هیدروژن ، در حالی که بقیه عمدتا هلیوم. کمتر از 2 ٪ از عناصر سنگین تر ، از جمله اکسیژن ، کربن ، نئون ، آهن ، و دیگران است. [13]

طبقه بندی ستاره ای خورشید ، بر اساس طبقه طیفی است ، G2V است ، و غیررسمی به عنوان یک کوتوله زرد شده ، چون تابش اشعه قابل رویت آن است شدید ترین در بخش زرد متمایل به سبز از طیف و هر چند که رنگ آن سفید است ، از سطح زمین ممکن است به رنگ زرد به دلیل پراکندگی جوی نور آبی ظاهر می شود. [14] [15] در برچسب کلاس طیفی ، G2 نشان می دهد که دمای سطح آن حدود 5778 K (5505 ° C) ، و V نشان می دهد که خورشید ، مانند اغلب ستارگان ، یک ستاره رشته اصلی است ، و به این ترتیب از انرژی خود را با همجوشی هسته ای از هسته های هیدروژن به هلیوم. در هسته ی اصلی آن ، خورشید فیوزهای 620000000 تن هیدروژن در هر ثانیه. هنگامی که توسط ستاره شناسان به عنوان یک ستاره نسبتا کوچک و ناچیز در نظر گرفته ، خورشید در حال حاضر تصور می شود روشن تر از حدود 85 درصد از ستارگان در کهکشان راه شیری ، که اکثر آنها در کوتوله های قرمز است. [16] [17] مطلق مقدار خورشید 4.83 است.. با این حال ، به عنوان ستاره نزدیک به زمین ، خورشید است که شی در آسمان درخشان با قدر ظاهری -26.74 [18] [19] تاج داغ خورشید به طور مداوم در فضا گسترش می یابد ، ایجاد باد خورشیدی ، یک جریان از ذرات باردار است که گسترش به heliopause در حدود 100 واحد نجومی. حباب در فضای میان ستاره تشکیل شده توسط باد خورشیدی ، کره خورشیدی ، ساختار مداوم بزرگ در منظومه شمسی است. [20] [21]

خورشید امروز را از طریق ابر محلی بین ستاره ای به سفر در منطقه حباب محلی ، در لبه داخلی بازوی جبار در کهکشان راه شیری. از 50 نزدیک ترین سیستم ستاره ای در 17 سال نوری از کره زمین (نزدیک به یک کوتوله قرمز Proxima قنطورس در حدود 4.2 سال نوری به نام دور) ، خورشید در رتبه چهارم در جرم است. [22] خورشید به دور مرکز کهکشان راه شیری در فاصله حدود 24،000-26،000 سال نوری از مرکز کهکشان ، تکمیل one مدار جهت عقربه های ساعت ، به عنوان از قطب شمال کهکشانی مشاهده شده ، در حدود 225 - 250000000 سال است. از آنجا که کهکشان ما در حال حرکت است با توجه به تابش زمینه کیهانی (CMB) در جهت صورت فلکی هیدرا را با سرعت 550 کیلومتر / ثانیه ، سرعت در نتیجه خورشید را با توجه به CMB در حدود 370 کیلومتر / s و در جهت است دهانه یا لئو. [23]

فاصله متوسط ​​خورشید از زمین حدود 149600000 کیلومتر (1 AU) است ، اگر چه فاصله متفاوت است به عنوان زمین حرکت می کند و از حضیض خورشید در ماه ژانویه به افلاین در ماه جولای. [24] در این فاصله به طور متوسط ​​، نور از خورشید به زمین در حدود 8 دقیقه و 19 ثانیه است. انرژی نور خورشید را از این پشتیبانی از تقریبا همه حیات بر روی زمین توسط فتوسنتز ، [25] و درایوهای آب و هوای زمین و آب و هوا. اثر بسیار زیادی از خورشید بر روی زمین و از زمان ماقبل تاریخ شناخته شده است ، و خورشید است که توسط برخی از فرهنگ به عنوان یک خدا در نظر گرفته. درک علمی دقیق از خورشید به آرامی در حال توسعه ، و به اواخر قرن 19 دانشمندان برجسته به حال دانش کمی از ترکیب فیزیکی خورشید و منبع انرژی است. این درک است که هنوز هم در حال توسعه تعدادی از امروز ناهنجاری در رفتار خورشید که باقی مانده غیر قابل توضیح وجود دارد.


|
امتیاز مطلب : 38
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 13 تير 1390
ماشین های آینده 2012
 
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
<div style=
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012
ماشین های آینده 2012

|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 13 تير 1390
مثلث برمودا «شیطان» و حوادث معروفش!

در اقیانوس اطلس، منطقه شگفت انگیزی وجود دارد که تاکنون، تعداد زیادی از هواپیماها و کشتی‌ها، بی آنکه نشانه ای از خود برجای گذارند، به طرز اسرارآمیزی در آنجا ناپدید شده اند.

این منطقه مرگبار که اصطلاحا «مثلث برمودا» یا «مثلث شیطان» نامیده می‌شود، از شمال به جزیره «برمودا» از باختر به « فلوریدا» و از سوی خاور به نقطه ای از اقیانوس اطلس محدود میشود. حوادث شگفت انگیزی که در این نقطه از عالم اتفاق افتاده، دانشمندان را بر آن داشته است تا در «مثلث برمودا» به مطالعه و کاوش بپردازند و در رابطه با این حوادث، نظریات گوناگون ارائه دهند، ولی این کوشش‌ها، تا کنون کمکی به حل معما نکرده است.
در حدود ساعت ۵/۱۰ شامگاه ۲۹ ژانویه ۱۹۴۸ هواپیمای بزرگ چهار موتوره بریتانیا موسوم به «استار تایگر» هنگامی که با ۲۶ مسافر و خدمه بر فراز « مثلث برمودا» پرواز می کرد، ناگهان به طرز اسرارامیزی ناپدید شد و دیگر هیچ خبری از آن به دست نیامد.
چند دقیقه قبل، تنها یک پیام رادیویی از خلبان هواپیما دریافت شده بود که اعلام کرده بود «هوا خوب است و هیچ مانعی وجود ندارد».
با این حال، هواپیمای « استار تایگر» ناپدید گردید و معلوم نشد چه بلایی بر سر آن آمد.
در ساعت ۴۵/۷ دقیقه بامداد روز ۱۷ ژانویه ۱۹۴۹ کاپیتان با هواپیمای خود از فرودگاهی در جزیره «برمودا» به هوا برخاست تا به «کینگستون» واقع در«جامائیکا» برود، ولی این هواپیما نیز هنگام عبور از فراز «مثلث برمودا» به سرنوشت هواپیمای قبلی دچار گردید.
کاپیتان ۴۰ دقیقه پس از پرواز، طی یک تماس رادیویی، وضع هوا را عالی توصیف کرد و با اطمینان گفت که به موقع به « جامائیکا» خواهد رسید.
ولی این آخرین پیامی بود که از خلبان هواپیما دریافت شد و پس از آن، فقط سکوتی اسرار آمیز بر قرار گردید.
برای یافتن این هواپیما، قطعات شکسته آن، و یا حتی آثار روغن و بنزین بر سطح آب که می‌توانست سرنخی به دست دهد، جستجوی گسترده‌ای به عمل آمد، لیکن این جستجو کاملا بی فایده بود.

در اقیانوس اطلس، منطقه شگفت انگیزی وجود دارد که تاکنون، تعداد زیادی از هواپیماها و کشتی‌ها، بی آنکه نشانه ای از خود برجای گذارند، به طرز اسرارآمیزی در آنجا ناپدید شده اند.

این منطقه مرگبار که اصطلاحا «مثلث برمودا» یا «مثلث شیطان» نامیده می‌شود، از شمال به جزیره «برمودا» از باختر به « فلوریدا» و از سوی خاور به نقطه ای از اقیانوس اطلس محدود میشود. حوادث شگفت انگیزی که در این نقطه از عالم اتفاق افتاده، دانشمندان را بر آن داشته است تا در «مثلث برمودا» به مطالعه و کاوش بپردازند و در رابطه با این حوادث، نظریات گوناگون ارائه دهند، ولی این کوشش‌ها، تا کنون کمکی به حل معما نکرده است.
در حدود ساعت ۵/۱۰ شامگاه ۲۹ ژانویه ۱۹۴۸ هواپیمای بزرگ چهار موتوره بریتانیا موسوم به «استار تایگر» هنگامی که با ۲۶ مسافر و خدمه بر فراز « مثلث برمودا» پرواز می کرد، ناگهان به طرز اسرارامیزی ناپدید شد و دیگر هیچ خبری از آن به دست نیامد.
چند دقیقه قبل، تنها یک پیام رادیویی از خلبان هواپیما دریافت شده بود که اعلام کرده بود «هوا خوب است و هیچ مانعی وجود ندارد».
با این حال، هواپیمای « استار تایگر» ناپدید گردید و معلوم نشد چه بلایی بر سر آن آمد.
در ساعت ۴۵/۷ دقیقه بامداد روز ۱۷ ژانویه ۱۹۴۹ کاپیتان با هواپیمای خود از فرودگاهی در جزیره «برمودا» به هوا برخاست تا به «کینگستون» واقع در«جامائیکا» برود، ولی این هواپیما نیز هنگام عبور از فراز «مثلث برمودا» به سرنوشت هواپیمای قبلی دچار گردید.
کاپیتان ۴۰ دقیقه پس از پرواز، طی یک تماس رادیویی، وضع هوا را عالی توصیف کرد و با اطمینان گفت که به موقع به « جامائیکا» خواهد رسید.
ولی این آخرین پیامی بود که از خلبان هواپیما دریافت شد و پس از آن، فقط سکوتی اسرار آمیز بر قرار گردید.
برای یافتن این هواپیما، قطعات شکسته آن، و یا حتی آثار روغن و بنزین بر سطح آب که می‌توانست سرنخی به دست دهد، جستجوی گسترده‌ای به عمل آمد، لیکن این جستجو کاملا بی فایده بود.
پیش از ناپدید شدن این دو هواپیما، حادثه شگفت انگیزی در مثلث برمودا رخ داده بود که توجه همگان را به خود جلب کرد و در حقیقت وجه تسمیه «مثلث برمودا» از آنجا ناشی شد.
در روز ۵ دسامبر ۱۹۴۵ پنج بمب افکن از نوع «اونجر» به منظور انجام یک پرواز تمرینی که پرواز شماره ۱۹ نامیده میشد، از پایگاه نظامی «فورت لودردیل» واقع در «فلوریدا» به هوا برخاستند. طبق برنامه، آنها می‌بایستی یک مسیر مثلث شکل را طی کنند و دوباره به پایگاه بازگردند.
قبلا چندین بار چنین تمرینی را انجام داده بودند، از این رو این ماموریت بر ایشان دشوار نبود. از سوی دیگر، خلبانان و خدمه این پنج بمب افکن را افرادی با تجربه و ماهر تشکیل می دادند. و همه هواپیماها مجهز به بهترین دستگاه بی سیم و تجهیزات هوانوردی بودند.
در ساعت ۱۰/۲ دقیقه آن روز، هر پنج بمب افکن به هوا برخاستند و با آرایشی زیبا و سرعتی در حدود ۲۰۰ مایل در ساعت به سوی خاور به پرواز در آمدند.
در ساعت ۴۵/۳ دقیقه، حادثه وحشتناکی رخ داد. ستوان «تایلو» فرمانده این اسکادران طی تماس رادیویی با برج مراقبت فریاد زد:
-برج مراقبت… وضع اضطراری پیش آمده… انگار ما از مسیر خود منحرف شده ایم… ما قادر نیستیم زمین را ببینیم… تکرار می‌کنم … ما قادر نیستیم زمین را ببینیم.
مسئول برج مراقبت پرسید:
-حالا در چه موقعیتی هستید؟
-موقعیت خود را به درستی نمی‌دانیم … اصلا نمی‌دانیم کجا هستیم. به نظر میرسد راه را گم کرده‌ایم.
مسئول برج مراقبت از این سخن بر خود لرزید. چگونه ممکن بود پنج هواپیما، با سرنشینان پر تجربه خود، در شرایطی که هوا کاملا مساعد بود راه خود را گم کنند.
برج مراقبت گفت:
-طاقت داشته باشید. به سوی غرب پرواز کنید.
ستوان « تایلور» پاسخ داد:
-ما اصلا نمی دانیم غرب کجاست… همه دستگاه‌ها از کار افتاده… همه چیز شگفت انگیز است. هیچ جهتی را نمی‌توانیم تشخیص دهیم.
حتی اقیانوس شکل دیگری به خود گرفته است…
چند لحظه بعد، دوباره صدای ستوان« تایلور» به گوش رسید که دیوانه وار فریاد زد:
-ما وارد آب‌های سفید می‌شویم… خطر همچون دشنه‌ای به سوی ما می‌آید… کمک… کمک …
و این آخرین پیام ستوان « تایلور» بود و صدای او برای همیشه خاموش شد.
مسئولان فرودگاه، وضع اضطراری اعلام کردند و یک هواپیمای «مارتین مرینر» با ۱۳ سرنشین و مجهز به کلیه وسایل نجات از زمین برخاست تا به جستجوی پنج هواپیمای بمب افکن بپردازد، ولی شگفت اینکه این هواپیما نیز به همان سرنوشت پنج بمب افکن دچار گردید و برای همیشه ناپدید شد.
در ساعت ۴/۷ دقیقه بعد از ظهر آن روز، برج مراقبت نیروی دریایی در «اوپالوکا» پیام ضعیفی دریافت کرد که مربوط به یکی از هواپیماهای پرواز شماره ۱۹ بود. عجیب آن بود که به موجب پیش بینی، موجودی بنزین آخرین هواپیما می‌بایستی تقریبا دو ساعت پیش تمام شده باشد، در حالی که هنوز در آسمان بود.
سپیده دم روز بعد، ۲۴۲ فروند هواپیما و ۱۸ فروند کشتی به جستجوی هواپیماهای گمشده پرداختند، ولی اثری از آنها نیافتند. انگار این هواپیماها، قطره ای شده و به درون اقیانوس فرو رفته بودند.
هرگاه فرض کنیم که این پنج هواپیمای بمب افکن، در آسمان با یکدیگر تصادف کرده اند، می‌بایستی قطعات شکسته هواپیما و یا آثار و علائمی از این تصادف پیدا میشد و از سوی دیگر هنگامیکه ستوان«تایلور» وضع اضطراری اعلام کرد، برخی از خدمه هواپیما می‌توانستند به وسیله چتر نجات، خود را از مهلکه رهایی بخشند، یا پس از سقوط در آب از وسایل ایمنی نظیر تشک‌های بادی و جلیقه‌های نجات استفاده کنند، در حالی که معلوم نیست چرا هیچ یک از این اقدامات صورت نگرفت. هواپیمای «مارتین مرینر» که به کمک این پنج هواپیما شتافته بود، به گونه‌ای ساخته شده بود که می‌توانست روی آب بنشیند، در حالی که این هواپیما نیز بی آنکه با برج مراقبت تماس بگیرد، به طرز اسرارآمیزی ناپدید شد.
واقعیت حادثه تا به امروز کشف نشده و این ماجرا همچنان در شمار یکی از اسرار حل نشده عالم، باقی مانده است. پس از این رویداد، تعداد زیادی هواپیما و کشتی همراه با سرنشینان آنها در منطقه مثلث برمودا ناپدید شده اند که تا کنون اثری از آنها به دست نیامده است و این حوادث موجب شده که دانشمندان نظریات گوناگون در رابطه با «مثلث برمودا» ارائه دهند.
پاره ای از این دانشمندان بر این اعتقادند که از مثلث برمودا، دریچه‌ای به دنیای دیگر گشوده می‌شود و این کشتی‌ها و هواپیماها از آن دریچه به بعد دیگری که برای ما ناشناخته است منتقل می‌شوند.
و گروهی دیگر گناه این حوادث را به گردن موجودات فضایی می‌اندازند و می‌گویند که ساکنان کرات دیگر، کشتی‌ها و هواپیماها را با سرنشینانش برای تحقیق به کرات خود می‌برند.
برخی دیگر نیز با توجه به فرضیه فرو رفتن قاره افسانه‌ای آتلانتیس به زیر آب، بر این باورند که در اعماق آب‌های مثلث برمودا، بلور عظیمی وجود دارد که اشعه‌ای قوی‌تر از لیزر از آن ساطع می‌شود و این اشعه کشتی‌ها و هواپیماها را ذوب می‌کند. در نقشه‌های قدیمی قاره‌ای به نام « آتلانتیس» به چشم می‌خورد که امروزه اثری از این خشکی وجود ندارد و دانشمندان حدس می‌زنند بر اثر وقوع فاجعه‌ای که ماهیت آن هنوز بر بشر معلوم نیست، در منطقه «مثلث برمودا» به اعماق اقیانوس فرورفته باشد.
به نظر می‌رسد که این منطقه طی زمان‌های متمادی گذشته نیز در افسانه‌ها به منزله مکانی ترسناک وجود داشته و حتی خیلی قبل از تاریخ کشف آن و بعد از آن تاریخ تا صدها سال با عناوین «دریایی از مقبره‌ها»، «مثلث شیطان»، «مثلث مرگ»، «دریای بدبختی»، «گورستان آتلانتیک» نامیده می‌شده است.
شومی و بدشگونی مثلث برمودا حتی در عصر فضا نیز باعث تعجب انسانهایی چون کریستف کلمب و فضانوردان آپولو ۱۳ که یکی کاشف در زمین و دیگری در فضاست، شده است.
اینکه چرا وقایع عجیب این منطقه گزارش نمی‌شود، شاید به دلیل ایجاد رعب و وحشت عمومی باشد، شاید هم چون دلیل اصلی وقایع معلوم نیست، اتفاقات مربوطه بازتاب نمی‌یابد. البته در اغلب گزارشات ارائه شده هم سانسورهایی وجود دارد که اصل وقایع را سرپوشیده نگه می‌دارد.
آیا این مثلث دوباره قربانیان دیگری می‌گیرد؟
آیا بشر موفق به کشف راز آن خواهد شد؟
و بسیاری آیاها و پرسش‌های بی جواب دیگر که مسلما در ذهن شما هم وجود دار

این منطقه مرگبار که اصطلاحا «مثلث برمودا» یا «مثلث شیطان» نامیده می‌شود، از شمال به جزیره «برمودا» از باختر به « فلوریدا» و از سوی خاور به نقطه ای از اقیانوس اطلس محدود میشود. حوادث شگفت انگیزی که در این نقطه از عالم اتفاق افتاده، دانشمندان را بر آن داشته است تا در «مثلث برمودا» به مطالعه و کاوش بپردازند و در رابطه با این حوادث، نظریات گوناگون ارائه دهند، ولی این کوشش‌ها، تا کنون کمکی به حل معما نکرده است.در حدود ساعت ۵/۱۰ شامگاه ۲۹ ژانویه ۱۹۴۸ هواپیمای بزرگ چهار موتوره بریتانیا موسوم به «استار تایگر» هنگامی که با ۲۶ مسافر و خدمه بر فراز « مثلث برمودا» پرواز می کرد، ناگهان به طرز اسرارامیزی ناپدید شد و دیگر هیچ خبری از آن به دست نیامد.چند دقیقه قبل، تنها یک پیام رادیویی از خلبان هواپیما دریافت شده بود که اعلام کرده بود «هوا خوب است و هیچ مانعی وجود ندارد».با این حال، هواپیمای « استار تایگر» ناپدید گردید و معلوم نشد چه بلایی بر سر آن آمد.در ساعت ۴۵/۷ دقیقه بامداد روز ۱۷ ژانویه ۱۹۴۹ کاپیتان با هواپیمای خود از فرودگاهی در جزیره «برمودا» به هوا برخاست تا به «کینگستون» واقع در«جامائیکا» برود، ولی این هواپیما نیز هنگام عبور از فراز «مثلث برمودا» به سرنوشت هواپیمای قبلی دچار گردید.کاپیتان ۴۰ دقیقه پس از پرواز، طی یک تماس رادیویی، وضع هوا را عالی توصیف کرد و با اطمینان گفت که به موقع به « جامائیکا» خواهد رسید.ولی این آخرین پیامی بود که از خلبان هواپیما دریافت شد و پس از آن، فقط سکوتی اسرار آمیز بر قرار گردید.برای یافتن این هواپیما، قطعات شکسته آن، و یا حتی آثار روغن و بنزین بر سطح آب که می‌توانست سرنخی به دست دهد، جستجوی گسترده‌ای به عمل آمد، لیکن این جستجو کاملا بی فایده بود.پیش از ناپدید شدن این دو هواپیما، حادثه شگفت انگیزی در مثلث برمودا رخ داده بود که توجه همگان را به خود جلب کرد و در حقیقت وجه تسمیه «مثلث برمودا» از آنجا ناشی شد.
در روز ۵ دسامبر ۱۹۴۵ پنج بمب افکن از نوع «اونجر» به منظور انجام یک پرواز تمرینی که پرواز شماره ۱۹ نامیده میشد، از پایگاه نظامی «فورت لودردیل» واقع در «فلوریدا» به هوا برخاستند. طبق برنامه، آنها می‌بایستی یک مسیر مثلث شکل را طی کنند و دوباره به پایگاه بازگردند.قبلا چندین بار چنین تمرینی را انجام داده بودند، از این رو این ماموریت بر ایشان دشوار نبود. از سوی دیگر، خلبانان و خدمه این پنج بمب افکن را افرادی با تجربه و ماهر تشکیل می دادند. و همه هواپیماها مجهز به بهترین دستگاه بی سیم و تجهیزات هوانوردی بودند.در ساعت ۱۰/۲ دقیقه آن روز، هر پنج بمب افکن به هوا برخاستند و با آرایشی زیبا و سرعتی در حدود ۲۰۰ مایل در ساعت به سوی خاور به پرواز در آمدند.در ساعت ۴۵/۳ دقیقه، حادثه وحشتناکی رخ داد. ستوان «تایلو» فرمانده این اسکادران طی تماس رادیویی با برج مراقبت فریاد زد:-برج مراقبت… وضع اضطراری پیش آمده… انگار ما از مسیر خود منحرف شده ایم… ما قادر نیستیم زمین را ببینیم… تکرار می‌کنم … ما قادر نیستیم زمین را ببینیم.مسئول برج مراقبت پرسید:-حالا در چه موقعیتی هستید؟-موقعیت خود را به درستی نمی‌دانیم … اصلا نمی‌دانیم کجا هستیم. به نظر میرسد راه را گم کرده‌ایم.مسئول برج مراقبت از این سخن بر خود لرزید. چگونه ممکن بود پنج هواپیما، با سرنشینان پر تجربه خود، در شرایطی که هوا کاملا مساعد بود راه خود را گم کنند.برج مراقبت گفت:-طاقت داشته باشید. به سوی غرب پرواز کنید.ستوان « تایلور» پاسخ داد:-ما اصلا نمی دانیم غرب کجاست… همه دستگاه‌ها از کار افتاده… همه چیز شگفت انگیز است. هیچ جهتی را نمی‌توانیم تشخیص دهیم.حتی اقیانوس شکل دیگری به خود گرفته است…چند لحظه بعد، دوباره صدای ستوان« تایلور» به گوش رسید که دیوانه وار فریاد زد:-ما وارد آب‌های سفید می‌شویم… خطر همچون دشنه‌ای به سوی ما می‌آید… کمک… کمک …و این آخرین پیام ستوان « تایلور» بود و صدای او برای همیشه خاموش شد.مسئولان فرودگاه، وضع اضطراری اعلام کردند و یک هواپیمای «مارتین مرینر» با ۱۳ سرنشین و مجهز به کلیه وسایل نجات از زمین برخاست تا به جستجوی پنج هواپیمای بمب افکن بپردازد، ولی شگفت اینکه این هواپیما نیز به همان سرنوشت پنج بمب افکن دچار گردید و برای همیشه ناپدید شد.در ساعت ۴/۷ دقیقه بعد از ظهر آن روز، برج مراقبت نیروی دریایی در «اوپالوکا» پیام ضعیفی دریافت کرد که مربوط به یکی از هواپیماهای پرواز شماره ۱۹ بود. عجیب آن بود که به موجب پیش بینی، موجودی بنزین آخرین هواپیما می‌بایستی تقریبا دو ساعت پیش تمام شده باشد، در حالی که هنوز در آسمان بود.
سپیده دم روز بعد، ۲۴۲ فروند هواپیما و ۱۸ فروند کشتی به جستجوی هواپیماهای گمشده پرداختند، ولی اثری از آنها نیافتند. انگار این هواپیماها، قطره ای شده و به درون اقیانوس فرو رفته بودند.
هرگاه فرض کنیم که این پنج هواپیمای بمب افکن، در آسمان با یکدیگر تصادف کرده اند، می‌بایستی قطعات شکسته هواپیما و یا آثار و علائمی از این تصادف پیدا میشد و از سوی دیگر هنگامیکه ستوان«تایلور» وضع اضطراری اعلام کرد، برخی از خدمه هواپیما می‌توانستند به وسیله چتر نجات، خود را از مهلکه رهایی بخشند، یا پس از سقوط در آب از وسایل ایمنی نظیر تشک‌های بادی و جلیقه‌های نجات استفاده کنند، در حالی که معلوم نیست چرا هیچ یک از این اقدامات صورت نگرفت. هواپیمای «مارتین مرینر» که به کمک این پنج هواپیما شتافته بود، به گونه‌ای ساخته شده بود که می‌توانست روی آب بنشیند، در حالی که این هواپیما نیز بی آنکه با برج مراقبت تماس بگیرد، به طرز اسرارآمیزی ناپدید شد.واقعیت حادثه تا به امروز کشف نشده و این ماجرا همچنان در شمار یکی از اسرار حل نشده عالم، باقی مانده است. پس از این رویداد، تعداد زیادی هواپیما و کشتی همراه با سرنشینان آنها در منطقه مثلث برمودا ناپدید شده اند که تا کنون اثری از آنها به دست نیامده است و این حوادث موجب شده که دانشمندان نظریات گوناگون در رابطه با «مثلث برمودا» ارائه دهند.
پاره ای از این دانشمندان بر این اعتقادند که از مثلث برمودا، دریچه‌ای به دنیای دیگر گشوده می‌شود و این کشتی‌ها و هواپیماها از آن دریچه به بعد دیگری که برای ما ناشناخته است منتقل می‌شوند.و گروهی دیگر گناه این حوادث را به گردن موجودات فضایی می‌اندازند و می‌گویند که ساکنان کرات دیگر، کشتی‌ها و هواپیماها را با سرنشینانش برای تحقیق به کرات خود می‌برند.برخی دیگر نیز با توجه به فرضیه فرو رفتن قاره افسانه‌ای آتلانتیس به زیر آب، بر این باورند که در اعماق آب‌های مثلث برمودا، بلور عظیمی وجود دارد که اشعه‌ای قوی‌تر از لیزر از آن ساطع می‌شود و این اشعه کشتی‌ها و هواپیماها را ذوب می‌کند. در نقشه‌های قدیمی قاره‌ای به نام « آتلانتیس» به چشم می‌خورد که امروزه اثری از این خشکی وجود ندارد و دانشمندان حدس می‌زنند بر اثر وقوع فاجعه‌ای که ماهیت آن هنوز بر بشر معلوم نیست، در منطقه «مثلث برمودا» به اعماق اقیانوس فرورفته باشد.
به نظر می‌رسد که این منطقه طی زمان‌های متمادی گذشته نیز در افسانه‌ها به منزله مکانی ترسناک وجود داشته و حتی خیلی قبل از تاریخ کشف آن و بعد از آن تاریخ تا صدها سال با عناوین «دریایی از مقبره‌ها»، «مثلث شیطان»، «مثلث مرگ»، «دریای بدبختی»، «گورستان آتلانتیک» نامیده می‌شده است.شومی و بدشگونی مثلث برمودا حتی در عصر فضا نیز باعث تعجب انسانهایی چون کریستف کلمب و فضانوردان آپولو ۱۳ که یکی کاشف در زمین و دیگری در فضاست، شده است.اینکه چرا وقایع عجیب این منطقه گزارش نمی‌شود، شاید به دلیل ایجاد رعب و وحشت عمومی باشد، شاید هم چون دلیل اصلی وقایع معلوم نیست، اتفاقات مربوطه بازتاب نمی‌یابد. البته در اغلب گزارشات ارائه شده هم سانسورهایی وجود دارد که اصل وقایع را سرپوشیده نگه می‌دارد.آیا این مثلث دوباره قربانیان دیگری می‌گیرد؟آیا بشر موفق به کشف راز آن خواهد شد؟و بسیاری آیاها و پرسش‌های بی جواب دیگر که مسلما در ذهن شما هم وجود دارد


|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
نویسنده : محمد بشیر (یوسفی)
تاریخ : دو شنبه 13 تير 1390

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 13 صفحه بعد